Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Karspeldreef 14

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Karspeldreef 14 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Zuid-Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Karspeldreef in Amsterdam (Zuid Oost)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid Oost? Dan is dit kantoorpand, waarvan een deel is uitgevoerd als business center helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is voorzien van jullie gemakken. Je houdt de focus op jouw eigen werkzaamheden terwijl de verhuurder zorgt dat je zonder enig omkijken voorzien wordt van de benodigde services en/of facilitaire zaken. 

Huurprijzen

Er zijn meerdere kantoorkamers beschikbaar in dit pand. De ruimten die op dit moment beschikbaar zijn hebben de oppervlakte van 20 m2, 25 m2 en 30 m2. Voor een ruimte van 20 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €540,-. Wil je een wat grote kantoorkamer van bijvoorbeeld 30 m2? Hier betaal je €900,- in de maand voor. Deze prijzen zijn inclusief gas, water, licht en internet!

Receptie, gemeubileerde kantoorkamer en high-speed internet

De dames bij de gemeenschappelijke receptie van dit kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam ontvangen jouw gasten hartelijk. Zonder omkijken huren, betekent ook dat je hier turn-key een kantoorruimte of werkplek kunt huren. Dat betekent dat je in een reeds gemeubileerde kantoorkamer of kantoortuin komt te zitten voorzien van WiFi en glasvezel. Ook kun je gebruik maken van vergaderruimten die aanwezig zijn, evenals de pantry en koffiecorner.

Locatie en bereikbaarheid

Amsterdam Zuid-Oost is één van de meest hippe kantorenparken van Nederland. Niet voor niets zijn grote bedrijven als ABN AMRO, Graydon, ING Bank en Europese Verzekeringen gevestigd op dit park. De bereikbaarheid is fantastisch vanaf de autosnelwegen A2 en A9. Per trein reist u richting station Amsterdam Bijlmer Arena vanwaar u in ongeveer 7 minuten richting dit kantoor loopt. Aan de achterkant van dit kantoorgebouw stopt de metro op station Amsterdam Bullewijk. Het winkelcentrum de Amsterdamse Poort ligt op circa 5 minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid Oost? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Wij zijn op zoek naar kantoorruimte voor een groot aantal werknemers.

Dit is erg lastig om te vinden. In dit pand kan er een volledige verdieping gehuurd worden, waardoor iedereen van ons genoeg werkruimte heeft en we alsnog op dezelfde verdieping zitten. Mooi concept!

R

Mooi aangekleed kantoorpand met vriendelijk personeel.

Helaas voor mij iets te ver van het centrum.

M

Ben hier onlangs binnen geweest voor een afspraak.

Ziet er keurig uit, snel internet en goede service

K

Handig dat het kantoor gemeubileerd isWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Karspeldreef 14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen