Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Leeuwarden{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Leeuwarden? 

Een kantoorruimte huren in Leeuwarden kent vele voordelen. Ben je op zoek naar een werkplek of wil je een kantoorruimte huren in Leeuwarden? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod kantoorruimte in deze stad. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte in Leeuwarden. Jouw nieuwe kantoorruimte in Leeuwarden vind je bij SKEPP! 

Populaire kantoorpanden in Leeuwarden

Wil jij graag een kantoor huren in Leeuwarden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Ouddeelstraat. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die precies aansluit bij de grootte van jouw bedrijf. Ben jij op zoek naar een modern kantoor in Leeuwarden? Dan is het kantoorpand aan de Sixmastraat geschikt voor jouw bedrijf. Doordat het kantoorpand in Leeuwarden recentelijk gerenoveerd is heeft het een zeer representatieve uitstraling. Vergader je veel? Maak dan gebruik van de vergaderruimte. Ook zijn er lounges aanwezig en verschillende services en voorzieningen worden aangeboden. Waar wacht je nog op? 

Leeuwarden: de stad van de honderd namen 

Leeuwarden is de hoofdstad en de trots van Friesland. De stad telt wel honderd namen: Leeuwarden, Liwwadden, Ljouwert en dus nog veel meer. De stad heeft grofweg zo’n 93.500 inwoners. Leeuwarden centrum is wellicht nog wel het best bewaarde geheim van Nederland. In Leeuwarden kun je heerlijk eten en slapen. De mensen zijn altijd in voor een praatje en een biertje. En de stad beschikt over een toren die zelfs schever staat dan de toren van Pisa. Je kunt de stad verkennen en er zijn talloze activiteiten te doen in Leeuwarden.   

De bereikbaarheid van een kantoorruimte in Leeuwarden

Reis je met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Leeuwarden telt twee stations: Leeuwarden en Camminghaburen. Leeuwarden heeft een treinverbinding met Zwolle. Naar de plaatselijke steden Harlingen, Groningen en Stavoren reis je ook gemakkelijk per trein. Of kom jij liever met de auto naar het werk? Leeuwarden heeft een aantal hoofdwegen die Leeuwarden verbindt met de steden: Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Meppel. Groningen en met de Afsluitdijk.

Kantoorruimte huren doe je zo! 

Als ondernemer is er veel vrijheid om te ondernemen in Leeuwarden. Er zijn mooie kantoorruimtes en de stedelijke omgeving is prachtig. Belangrijke sectoren in Leeuwarden zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De gemeente helpt bedrijven middels het ondersteunen in hun groei met het platform genaamd ‘Ondernemend Leeuwarden’. Met dit platform komen bedrijven met elkaar in contact, blijven ze op de hoogte van het laatste nieuws en worden er leuke activiteiten gepland.  

Een aantal bedrijven, waaronder KPN, Rabobank, ING, AEGON en Achmea, hebben hun hoofd- of regiokantoor gevestigd in Leeuwarden. Verder hebben grote bedrijven als FrieslandCampina, Friesch Dagblad en Eneco hun kantoor in Leeuwarden. Wellicht ben jij de volgende in dit rijtje? 

Bij SKEPP vind je jouw droomkantoor in Leeuwarden, geheel gratis.

Bij SKEPP zetten we alles op alles om jouw ideale kantoorruimte te vinden. Wij selecteren alleen de kantoorruimten die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wat dat kost? Helemaal niets! Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Leeuwarden. Het vinden van een kantoorruimte was nog nooit zo gemakkelijk! Huur een kantoorruimte in Leeuwarden en ervaar alle voordelen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten