Kantoorruimte huren Best, de Waal 18

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan de Waal 18 in Best

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Best!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Waal in Best

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Waal in Best? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2008 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2970 m2. Het is een populaire locatie, dit komt mede doordat het kantoorpand goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Ook zijn er vele services en faciliteiten wat het erg aantrekkelijk maakt om op deze locatie een kantoor te huren.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere ruimten beschikbaar. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 30 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €415,-. Is deze oppervlakte te klein voor jullie onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 61 m2 voor €837,- in de maand. Op dit moment is de grootste kantoorruimte 104 m2, deze is te huur voor €1440,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle servicekosten. Meerdere kantoorruimten nodig? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden van deelverhuur.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Waal in Best brengt vele voordelen met zich mee, er is namelijk een hoog servicelevel. Zo zitten er in meerdere ruimten een pantry, een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s. Daarnaast kun je ook aan de voorzijde van het kantoorpand je auto parkeren, er is hier ruimte voor maar liefst 65 auto’s. Werk je liever aan het einde van de dag nog even door of kom je soms in het weekend het liefst terug om de laatste werkzaamheden af te ronden? Dankzij de 24/7 toegankelijk is dit allemaal mogelijk! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijven terrein Breeven in Best. Zoals eerder aangegeven is deze locatie goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende snelwegen zoals de A58, A2 en A50 liggen op een korte afstand gelegen vanaf jouw werkplek en ook de bushalte ‘De Maas’ is slechts 5 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Waal in Best?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Waal in Best en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Waal.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan de Waal 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen