Super deal

Dordrecht, Vissersdijk Beneden 68

3319 GW Dordrecht

4 (1)

Kantoorruimte huren aan de Vissersdijk Beneden (Wijk)

Aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht zijn nog 3 kantoorruimten te huur. Het gaat om een kantoorpand uit 1991 met een gebruiksoppervlakte van 694 m2. Dit kantoorgebouw ligt op een bedrijventerrein met allerlei handige winkels, waaronder een Kwantum, PostNL punt, Fit For Free en Albert Heijn. Zo hoef je na je werkdag nooit ver te rijden voor de laatste boodschappen. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimten zijn 20, 24 en 28 m2. De kantoorruimte van 20 m2 huur je al voor €450,- per maand. Liever een ruimer kantoor? De kantoorruimte van 28 m2 huur je voor €600,- per maand. Ook zijn er nog 2 flexplekken te huur, hiervoor betaal je €12,50 per uur. Bij deze prijs is reeds koffie, thee en meubels inbegrepen. 

Bemande receptie, gratis parkeren en heerlijke koffie

Als jij besluit om een kantoorruimte aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht te huren kan jij snel in je nieuwe kantoorruimte intrekken. De kantoorunits zijn namelijk reeds gemeubileerd. Ook kan je door 24/7 toegang jouw kantoorruimte je eigen werktijden bepalen. Daarnaast helpt de bemande receptie je tijdens kantooruren met al je vragen en postverwerking. 

Locatie en bereikbaarheid

Op ongeveer 10 minuten lopen afstand vind je treinstation Dordrecht Zuid. Mocht je geen liefhebber van wandelen zijn, dan kan je ook via de bushalte die een kleine 5 minuten lopen is. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15, vanaf de snelweg is het ongeveer 7 minuten lopen naar het kantoorpand. Als je besluit om hier een kantoorruimte te huren hoef je je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vissersdijk Beneden?

Ben jij geïnteresseerd in dit kantoorpand aan de Vissersdijk Beneden in Dordrecht? Sluiten jouw wensen goed aan bij deze kantoorruimten? Wacht vooral niet te lang en plan een rondleiding in via SKEPP, dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren Dordrecht, Vissersdijk Beneden 68 Vissersdijk Beneden 68 Dordrecht Toplocatie!

1 beoordelingen Vissersdijk Beneden

Perfecte locatie, makkelijk bereikbaar met de auto en bus.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!