Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Dordrecht{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Dordrecht?

Ook in Dordrecht heeft SKEPP een ruim aanbod van kantoren en kantoorruimtes op maat. Heb je Dordrecht als nieuwe uitvalsbasis van jouw onderneming gekozen? Zoek en vergelijk de mogelijkheden van kantoren die SKEPP kan bieden. Een kantoorruimte in Dordrecht vinden doe je met SKEPP!

Gewilde kantoorruimten in Dordrecht 

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Dordrecht? Neem dan een kijkje in deze prachtige kantoorvilla aan de Amstelwijckweg. Het kantoor is gelegen op het landgoed ‘Klein Amstelwijck’ en heeft daardoor een perfecte ligging. Of neem een kijkje aan de Kamerlingh Onnesweg. In dit kantoorpand heb je de mogelijkheid een kantoorruimte te huren waar alle voorzieningen goed geregeld zijn. Met een kantoorruimte aan de Einsteinstraat heb je verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Plan snel een rondleiding in en ervaar de gemakken zelf van de kantoorruimten. 

Oudste stad van Nederland 

In Dordrecht, Nederlands oudste stad, is de historie dichtbij. Inwoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Van oudsher was Dordrecht een belangrijke handelsstad met een levendige handel in hout, graan en wijn. De historie, rijkdom en cultuur is nog altijd terug te zien als je langs de oude binnenhavens, monumenten en musea wandelt. De historische binnenstad telt zo’n 1.000 monumenten, waaronder de Grote Kerk en de schilderijencollectie van het Dordrechts Museum. 

In een paar stappen een passende kantoorruimte

Wanneer je zoekt naar een nieuw kantoor, zijn er een aantal keuzes die je moet maken. De twee belangrijkste keuzes zijn de locatie en het type kantoorruimte. Voor de keuze waar je kantoorruimte zich moet bevinden, kan je het reisgedrag van jou en je collega's analyseren. Want als iedereen met de auto reist, kan een kantoor vlakbij de snelweg veel handiger zijn dan een kantoorruimte in de stad. Dat kan aan de andere kant wel voordelig zijn als er veel gebruikt wordt gemaakt van het openbaar vervoer. Het type kantoor is afhankelijk van het aantal mensen, of van het gewenste aantal vierkante meter. Een ZZP'er zal over het algemeen kiezen voor een flexplek of kantoorkamer, waar een kantoorruimte past bij grote bedrijven.

Reizen naar jouw kantoorruimte

Reis je met de auto naar kantoor? Dordrecht is bereikbaar via de A16 vanuit Rotterdam en Breda. Ook is de stad bereikbaar via de A15 voor verkeer uit Rotterdam en Gorinchem. Via meerdere afslagen op de N3 kan Dordrecht in gereden worden. Reis je met het openbaar vervoer? Dan mag je ook zeker niet klagen. Dordrecht telt namelijk 3 treinstations, waaronder de oudste en het belangrijkste treinstation is Station Dordrecht. Station Dordrecht Stadspolders en Station Dordrecht Zuid zijn de andere treinstations. Ben je er nog niet van overtuigd dat Dordrecht de geschikte kantoorlocatie is? Kijk dan eens naar onze kantoorruimten in Rotterdam, Breda of Den Bosch.

Een gratis en geheel vrijblijvend advies

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Dordrecht? Neem dan een kijkje tussen onze kantoorpanden in deze levendige stad. Heb je vragen of hulp nodig in de zoektocht naar kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij geven bij SKEPP altijd gratis en geheel vrijblijvend advies. Dit advies is gebaseerd op jouw wensen, deze worden besproken waardoor er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Met dit profiel gaan wij op zoek, we zullen een selectie van 3 tot 5 kantoorruimten laten zien. Zit hier een kantoorruimte tussen wat jou bevalt? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Dordrecht. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten