Kantoorruimte huren Dordrecht, Einsteinstraat 67

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Einsteinstraat 67 in Dordrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Dordrecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Einsteinstraat (industriegebied West)

Dit kantoorpand aan de Einsteinstraat in Dordrecht is in 1994 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 3205 m2. Er zijn reeds verschillende bedrijven die een kantoorruimte in dit pand huren, bijvoorbeeld een juridisch adviesbureau en een platenmaatschappij. Er liggen verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving. Zo is de McDonalds ongeveer 300 meter lopen en daar recht tegenover ligt een Van der Valk Hotel.  

Huurprijzen, kantoor Einsteinstraat, Dordrecht

In dit kantoorpand zijn verschillende kantoorruimtes vanaf 33 m2 te huur. Alle kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd. Een kantoorruimte is te huur vanaf €400,- per maand en de minimale huurtermijn is 2 jaar. Naast kantoorruimtes zijn er ook flexwerkplekken beschikbaar. De verhuurder is druk bezig om het pand te moderniseren en staat open voor suggesties. In het pand zijn diverse vergaderruimtes beschikbaar, ook is er een groot leslokaal waar jij bijvoorbeeld les kan geven aan klanten. 

Einsteinstraat: 24/7 toegang

Huurders van de Einsteinstraat in Dordrecht hebben 24/7 toegang tot het kantoorpand. Tijdens kantooruren is er een receptie die je met al je vragen kan helpen. Er zijn twee pantry’s in het kantoorgebouw, een grote en een kleine, en een gezamenlijke ruimte om te lunchen en je mede-huurders te leren kennen. De kantoorruimtes worden gemeubileerd verhuurd. Dit samen met de turn-key oplevering zorgt ervoor dat jij snel een fijne plek hebt om te werken. Wil jij je kantoor toch liever naar eigen smaak inrichten? Dit is ook geen probleem en zeker mogelijk. 

Locatie en bereikbaarheid, Einsteinstraat, Dordrecht

Ga jij met eigen vervoer naar je werk? De snelweg A16 is binnen enkele minuten te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Hierdoor heb jij geen dagelijkse zoektocht naar een parkeerplek. Parkeren op eigen terrein en in de straat is geheel gratis. Mocht je toch met het openbaar vervoer komen dan kan dit ook. Bussen met een rechtstreekse verbinding met het Centraal Station stoppen aan het begin en einde van de straat. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Einsteinstraat?

Wil jij meer weten over dit kantoorpand aan de Einsteinstraat in Dordrecht? Plan snel en vrijblijvend een rondleiding en bekijk de verschillende mogelijkheden! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Leuke straatnaam ;) Ideale werkplek, voorzien van goede ruimten als een vergaderruimte.

Leuke straatnaam ;) Ideale werkplek, voorzien van goede ruimten als een vergaderruimte.

K

een ietwat saai kantoorpand, wel prima voor een normale onderneming!

wel fair prijzen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Einsteinstraat 67

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen