Dordrecht, Amstelwijckweg 15

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Amstelwijckweg in Dordrecht

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Amstelwijckweg in Dordrecht? Neem dan een kijkje in dit prachtig gelegen kantoorpand. De kantoorvilla is gebouwd in 2003 en heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 2019 m2. Het kantoorgebouw is gelegen op het landgoed ‘Klein Amstelwijck’ en heeft een daardoor een perfecte ligging. Het kantoorpand heeft mede daardoor een goede bereikbaar, de rijksweg A16 is namelijk op zichtlocatie.

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 1080 m2 beschikbaar aan kantoorruimten, deze oppervlakte is verdeeld over 2 kantoorkamers. De ene kantoorunit heeft een oppervlakte van 633 m2, voor een maandelijks bedrag van €6593,- huur jij deze kantoorruimte. De andere beschikbare kantoorunit heeft een oppervlakte van 447 m2, voor €4656,- in de maand huur jij op deze fantastische locatie in Dordrecht. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je met de auto naar je werkplek aan de Amstelwijckweg in Dordrecht wilt reizen, hoef jij je geen zorgen te maken over het parkeren van de auto. Het kantoorpand heeft namelijk maar liefst 34 parkeerplaatsen op eigen terrein, voor de deur parkeren dus! Het kantoorgebouw heeft een representatieve uitstraling, dit komt mede door de representatieve entreehal en de strak afgewerkte toiletgroepen op elke verdieping. Ook is er op elke verdieping een pantry te vinden en zorgt het luchtbehandelingsysteem continue voor een heerlijke temperatuur.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Met de auto bereik je het pand binnen enkele minuten vanaf de A16 en A15. Ook met het openbaar vervoer is het mogelijk om jouw werkplek te bereiken. Met een korte loopafstand is er een bushalte te bereiken, deze heeft vervolgens een aansluiting op het treinstation Dordrecht Zuid. In de nabije omgeving van het kantoorpand kun je met jouw collega’s genieten van een heerlijke lunch of diner bij Eetcafé De Wilhelminaboom. Niet alleen het eten is goed, ze beschikken ook nog eens over het gezelligste terras van Dordrecht.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amstelwijckweg in Dordrecht?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Amstelwijckweg in Dordrecht? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Onze gespecialiseerde vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend, dus neem nu contact op met SKEPP voor het huren van de juiste kantoorruimte.

Kantoorruimte huren Dordrecht, Amstelwijckweg 15 Amstelwijckweg 15 Dordrecht Toplocatie!

1 beoordelingen Amstelwijckweg

grote kantoorruimte met prachtig uitzicht!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!