Kantoorruimte huren Den Haag Centrum, Zeestraat 98-104

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Den Haag, Alexanderplein 1 min. lopen (84 m)
 • Metrostation Den Haag, Vredespaleis 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Den Haag Centraal 27 min. lopen (2,2 km)
 • Park 6 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zeestraat 98-104 in Den Haag Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zeestraat in Den Haag (Centrum)

Zie jij het wel zitten om op een bijzondere locatie in Den Haag Centrum een kantoorruimte te huren? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Zeestraat. Hier staat een karakteristiek kantoorpand waar nog meerdere kantoorkamers beschikbaar zijn voor de verhuur. De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, je bereikt met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk jouw werkplek. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur, waaronder 2 kantoorkamers die geschikt zijn voor 5 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €750,- Ben je met minder personen? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer met 4 werkplekken. Deze ruimte is te huur voor €650,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

Parkeergelegenheid, 24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je met de auto naar je kantoorruimte aan de Zeestraat in Den Haag Centrum reist, kun je deze vervolgens parkeren op het eigen parkeerterrein/garage. Ideaal dat je de auto dichtbij je werkplek kunt parkeren. Daarnaast kun je ook op ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van jouw kantoorruimte. Door de 24/7 toegankelijkheid ben je erg flexibel in het werken aan de Zeestraat. Ook is er in het kantoorgebouw een pantry aanwezig, een fijne plek waar je een kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een boterhammetje kunt smeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt namelijk makkelijk met de auto en het openbaar vervoer jouw kantoorruimte. Via de Utrechtsebaan die je binnen enkele minuten rijafstand bereikt, heb je aansluiting op verschillende snelwegen zoals de A4, A12 en A13. Reis je liever met het openbaar vervoer? Verschillende tram- en bushaltes bevinden zich op korte loopafstand vanaf jouw werkplek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zeestraat in Den Haag Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Zeestraat in Den Haag Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. En wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Zeestraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Fijne plek midden in het centrum van Den Haag!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zeestraat 98-104

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen