Kantoorruimte huren Den Haag Centrum, Alexanderstraat 10

4 (3 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Alexanderstraat 10 in Den Haag Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Alexanderstraat (Willemspark)

In de prachtige buurt Willemspark wordt kantoorruimte voor de verhuur aangeboden. Dit park staat bekend om de vele ambassades die er gevestigd zijn. Vanwege de uitstraling en de ligging het een gewild gebied. Dit kantoorpand is gebouwd in 1860 en behoort tot een van de rijksmonumenten van Den Haag. Van de totale gebruikersoppervlakte van 866 m2 zijn nog enkele ruimten voor de verhuur beschikbaar. 

Huurprijzen, kantoor Alexanderstraat, Den Haag

Binnen dit kantoorpand aan de Alexanderstraat in Den Haag zijn momenteel nog 3 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Een ruimte van 81 m2 is te huur voor maar €1075,- per maand. Liever een grotere ruimte huren van 90 m2? Dan betaal je maandelijks €1200,-. In principe huur je in dit kantoorgebouw voor de lange termijn, kortere huurperioden zijn eventueel bespreekbaar. 

Alexanderstraat: 24/7 toegang en een pantry

Aan de Alexanderstraat in Den Haag maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Dat jij als huurder 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte en gebruik kunt maken van de pantry zijn slechts enkele voorbeelden. Ontdek alle services door gezellig een keertje langs te komen. Het kantoorpand ligt in een erg gezellige omgeving met het Bastacafé en Jimmy’s broodje direct om de hoek! 

Locatie en bereikbaarheid, Alexanderstraat, Den Haag

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Mauritskade. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten. Reis jij iedere dag met de auto naar kantoor? De A12, A4 en A13 liggen allemaal in de nabije omgeving. Een ideale locatie om te werken dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Alexanderstraat?

Word jij de nieuwe huurder van kantoorruimte aan de Alexanderstraat in Den Haag? Of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen? Plan dan gratis een rondleiding in. Je zit dan nergens aan vast. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Mooie unieke locatie in Den Haag met vriendleijk ontvangt!

J

Toffe kantoorruimte op een prima locatie in Den Haag.

L

Prachtig pand op een mooie locatie in Den Haag.

Groot voordeel? Je kunt zelf bepalen op welke moment je werkt door de 24/7 toegang.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Alexanderstraat 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen