Super deal

Den Haag Centrum, Alexanderstraat 10

2514JL Den Haag Centrum

4 (3)

Kantoorruimte huren aan de Alexanderstraat (Willemspark)

In de prachtige buurt Willemspark wordt kantoorruimte voor de verhuur aangeboden. Dit park staat bekend om de vele ambassades die er gevestigd zijn. Vanwege de uitstraling en de ligging het een gewild gebied. Dit kantoorpand is gebouwd in 1860 en behoort tot een van de rijksmonumenten van Den Haag. Van de totale gebruikersoppervlakte van 866 m2 zijn nog enkele ruimten voor de verhuur beschikbaar.

Huurprijzen, kantoor Alexanderstraat, Den Haag

Binnen dit kantoorpand aan de Alexanderstraat in Den Haag zijn momenteel nog 3 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Een ruimte van 81 m2 is te huur voor maar €1075,- per maand. Liever een grotere ruimte huren van 90 m2? Dan betaal je maandelijks €1200,-. In principe huur je in dit kantoorgebouw voor de lange termijn, kortere huurperioden zijn eventueel bespreekbaar.

Alexanderstraat: 24/7 toegang en een pantry

Aan de Alexanderstraat in Den Haag maak je gebruik van vele services en voorzieningen. Dat jij als huurder 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte en gebruik kunt maken van de pantry zijn slechts enkele voorbeelden. Ontdek alle services door gezellig een keertje langs te komen. Het kantoorpand ligt in een erg gezellige omgeving met het Bastacafé en Jimmy’s broodje direct om de hoek!

Locatie en bereikbaarheid, Alexanderstraat, Den Haag

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Mauritskade. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten. Reis jij iedere dag met de auto naar kantoor? De A12, A4 en A13 liggen allemaal in de nabije omgeving. Een ideale locatie om te werken dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Alexanderstraat?

Word jij de nieuwe huurder van kantoorruimte aan de Alexanderstraat in Den Haag? Of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen? Plan dan gratis een rondleiding in. Je zit dan nergens aan vast.

Klassiek kantoorpand in het Willemspark te Den Haag Alexanderstraat 10 Den Haag Centrum Toplocatie!

3 beoordelingen Alexanderstraat

Mooie unieke locatie in Den Haag met vriendleijk ontvangt!

Toffe kantoorruimte op een prima locatie in Den Haag.

Prachtig pand op een mooie locatie in Den Haag.

Groot voordeel? Je kunt zelf bepalen op welke moment je werkt door de 24/7 toegang.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!