Almelo, Stationsstraat 11

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 450 p.m.

Een flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren in Almelo

Dit kantoorpand ligt aan de Stationsstraat, pal naast het NS-station Almelo en op 10 minuten rijden van de snelweg A35. Een goed bereikbare locatie, waar u een moderne kantoorruimte huurt. Met faciliteiten als een bedrijfsrestaurant en een receptie is het serviceniveau binnen dit kantoorgebouw in Almelo zeer hoog. U huurt hier op een toplocatie in Twente!

Een geschikte kantoorruimte, die past bij de omvang van uw bedrijf

Of u nu een starter bent en op zoek bent naar een flexwerkplek of dat u een multinational leidt en op zoek bent naar een kantoorruimte op maat (vanaf 120 m2), in dit kantoorgebouw vindt u dé geschikte kantoorruimte. Ook huurt u hier een kantoorkamer, de kleinst beschikbare kantoorkamer is geschikt voor 1-2 personen. Welke ruimte past het best bij u en uw onderneming?

Vanaf slechts €150,- per maand werken op deze locatie in Almelo

Ongetwijfeld zal de hoogte van de huurprijs ook een (belangrijke) rol spelen in uw zoektocht naar een geschikte kantoorlocatie. Wanneer u besluit om lid te worden van dit kantoorconcept voor slechts €150,- per maand, maakt u gebruikt van een flexwerkplek. U bent vrij om te bepalen waar u deze werkplek wilt creëren in dit kantoorpand. Naast een flexwerkplek geniet u van de diensten die dit kantoorconcept aanbiedt, als u besluit om lid te worden.

Een voordelige all-inprijs voor een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat op deze gunstige locatie in Twente

In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorkamer (geschikt voor 2-3 personen) voor een all-in prijs voor slechts €420,- per maand. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf een all-in prijs van €150,- per m2 per jaar. Een all-in prijs betekent dat de servicekosten al bij de huurprijs inbegrepen zijn, dus geen extra kosten bovenop de huurprijs. Een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het aantrekkelijkst.

Ontbijten en lunchen in het bedrijfsrestaurant van het kantoor

Een bijkomend voordeel van dit kantoorgebouw is het aanwezige bedrijfsrestaurant, waar u lekker kunt ontbijten en lunchen. De cateraars kunnen daarnaast een diner of borrel verzorgen op locatie. Er zijn twee vergaderruimten, u kunt gemeubileerd huren en u parkeert uw auto op het parkeerterrein. Daarnaast zijn de receptionisten bereid om u te ondersteunen met secretariële werkzaamheden.

Een rondleiding plannen bij SKEPP? Dat kan gratis!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoor, naast het NS-station in Almelo? Plan dan direct een gratis rondleiding bij SKEPP, zodat u uw nieuwe kantoorruimte alvast kunt bekijken. Dit doet u via het menu, rechts op deze pagina, of door contact op te nemen met de vastgoedspecialisten van SKEPP!

2 beoordelingen Stationsstraat

Prettige ligging, grote parkeerruimte naast het kantoor en het NS-station op loopafstand.

Moderne kantoorruimtes met een huiselijke sfeer.

Alle faciliteiten zijn aanwezig en uitstekend verzorgt. We zitten nu in drukke tijden waarbij er vaak overuren moeten worden gemaakt. De aanwezigheid van een restaurant in het pand is dan een fijne bijkomstigheid.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!