Kantoorruimte huren Almelo, Hofkampstraat 49

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Belruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hofkampstraat 49 in Almelo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almelo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hofkampstraat in Almelo (Hofkamp)

Ben je op zoek naar kantoorruimte voor jouw bedrijf of onderneming en heb je dit tot op heden nog niet kunnen vinden? Wellicht is huren binnen dit business center aan de Hofkampstraat in Almelo dan een goede optie voor jou. Je huurt hier in een kantoorpand dat is gebouwd in het jaar 1928. Het gebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 710 m2, hiervan zijn momenteel nog 2 ruimten beschikbaar als kantoorruimten.

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorpand nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft bijvoorbeeld een kantoorunit van van 55 m2. De kantoorkamer is te huur voor een maandelijks bedrag van €650,-, inclusief vele services en activiteiten. Een andere kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 22 m2, te huur voor €395,- per maand. Je huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf 6 maanden. Wil je liever voor een kortere periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Glasvezel internet en vergaderruimte 

Naast het huren van kantoorruimte maak je in dit kantoorgebouw aan de Hofkampstraat in Almelo ook gebruik van de aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Zo beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte waar jij, geheel zonder extra kosten, gebruik van kunt maken. Daarnaast maak je gebruik van een snelle glasvezel verbinding, wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten, het wassen van de glazen, verwarming en zelfs parkeren bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen op een gunstige locatie in Almelo, is zeer goed bereikbaar. Wanneer je met de trein reist is het vanaf treinstation Almelo slechts 15 minuten lopen naar kantoor. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A35 als de A1 in minder dan 15 minuten op kantoor. Ook de omgeving van het kantoorpand is gunstig. Na werktijd kun je gezellig met collega’s een hapje eten bij Wokcenter Almelo of nog even snel boodschappen halen bij de Plus. Beide liggen slechts 300 meter verwijderd van het kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hofkampstraat n Almelo? 

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren in dit kantoorpand aan de Hofkampstraat in Almelo? Plan dan nu een rondleiding in en bekijk het pand met eigen ogen. Heb je nog vragen en/of zijn er onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Dit is een prachtig pand op een mooie locatie in Almelo.

Jammer dat er alleen kantoorkamers beschikbaar zijn. Voor mijn bedrijf is een hele kantoorkamer op dit moment nog te groot. Wanneer ik te zijner tijd wel toe ben aan een kantoorkamer kom ik hier zeker terug!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hofkampstraat 49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen