Kantoorruimte huren Middelburg, Buitenruststraat 20

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Buitenruststraat 20 in Middelburg

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Buitenruststraat in Middelburg

Wil jij een representatieve kantoorruimte huren aan de Buitenruststraat in Middelburg? Neem dan eens een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Hier zijn momenteel diverse oppervlaktes beschikbaar. Wellicht zit hier een geschikte kantoorkamer voor jou bij! Onze vastgoed consultants helpen jou graag bij vragen en het in plannen van een bezichtiging dus wacht niet langer en neem direct contact met ze op! Wellicht huur jij dan binnenkort een prettige werkplek op deze bruisende locatie.

Kantoorruimte huren

Op dit moment zijn er diverse kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste kantoorkamers hebben een oppervlakte van 25m2 en deze huur je al voor maar €750,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? Dat is geen enkel probleem. Het aanbod varieert tot kantoorruimtes van 55 m2. Deze grootste ruimte kost slechts €1.650,- per maand. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te combineren om zo de gewenste oppervlakte te verkrijgen.

Vergaderruimtes, 24/7 toegankelijk en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Buitenruststraat in Middelburg krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Er zijn een aantal representatieve vergaderruimtes waar jij  terecht kunt voor een vergadering groot of klein. Ook kun je er voor kiezen om een volledig ingerichte kantoorkamer te huren waardoor jij direct aan de slag kunt. De kantoorkamers zijn 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden. Omdat een goede werkplek de basis is voor een prettige en productieve dag werken wordt er alles aangedaan om de omstandigheden optimaal te maken en te houden. Voor jouw online werkzaamheden heb je beschikking over een razendsnel WiFi netwerk en door de vele raampartijen geniet jij overdag van extra veel daglicht.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich aan de hoofdweg tussen het gezellige centrum van Middelburg en de A59. Hier door rijd jij binnen enkele minuten naar de op- en afritten van de A59 maar ben je ook binnen kort tijd in het bruisende centrum van Middelburg. Voor de dagelijkse boodschappen loop je snel en gemakkelijk naar het winkelcentrum achter het kantoorpand. Wil jij tijdens of na een dag hard werken nog even lekker bewegen? Dan zit je hier goed! Het kantoorpand bevindt zich namelijk boven de Basic-Fit of je kunt een wandeling maken door het Meiveld park. Kortom genoeg te beleven en te doen om jouw werkdag compleet te maken.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Buitenruststraat in Middelburg?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Buitenruststraat in Middelburg? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging!

 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Buitenruststraat 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen