VERHUURD

Eindhoven De Hurk, De Witbogt 24-26

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven De Hurk!

Kantoorruimte huren aan De Witbogt (De Hurk)

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven? Zoek dan niet verder en bekijk dit eigentijdse kantoorgebouw. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1998 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4376 m2. Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Hurk, een gezellige buurt waar je vele leuke restaurants en cafés kunt vinden.

Huurprijzen, kantoor De Witbogt, Eindhoven

Dit kantoorpand is voorzien van energielabel A en biedt diverse kantoorruimten aan voor de verhuur. De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit. Zo kun je ervoor kiezen om een kantoorruimte te huren vanaf 1 maand. Wil je weten wat er momenteel beschikbaar is en wat hiervan de huurprijs bedraagt? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

De Witbogt: kantine en keuken

Dit kantoorpand, gelegen aan De Witbogt in Eindhoven, is voorzien van alle standaard services en voorzieningen. Zo is er keuken aanwezig waar jij iedere dag je lunch kunt bereiden. Gezamenlijk lunchen kan in de aanwezige kantine, wel zo gezellig. Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte en zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, De Witbogt, Eindhoven

Het kantoorgebouw kent een prima bereikbaarheid. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het beste kun je reizen naar bushalte Meerenakkerweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A2 in slechts 2 minuten rijden op kantoor. Ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Witbogt?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan De Witbogt in Eindhoven? Neem contact met ons op vraag naar de verschillende mogelijk. Wij helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen De Witbogt

Ook goed bereikbaar vanuit België.

Groot bedrijfspand.

Prettige ligging, ook voor internationale zakenrelaties

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!