Kantoorruimte huren Eindhoven De Hurk, De Witbogt 24-26

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Witbogt 24-26 in Eindhoven De Hurk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven De Hurk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Witbogt (De Hurk)

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven? Zoek dan niet verder en bekijk dit eigentijdse kantoorgebouw. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1998 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4376 m2. Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Hurk, een gezellige buurt waar je vele leuke restaurants en cafés kunt vinden. 

Huurprijzen, kantoor De Witbogt, Eindhoven

Dit kantoorpand is voorzien van energielabel A en biedt diverse kantoorruimten aan voor de verhuur. De huurtermijnen zijn op basis van een hoge mate van flexibiliteit. Zo kun je ervoor kiezen om een kantoorruimte te huren vanaf 1 maand. Wil je weten wat er momenteel beschikbaar is en wat hiervan de huurprijs bedraagt? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder. 

De Witbogt: kantine en keuken 

Dit kantoorpand, gelegen aan De Witbogt in Eindhoven, is voorzien van alle standaard services en voorzieningen. Zo is er keuken aanwezig waar jij iedere dag je lunch kunt bereiden. Gezamenlijk lunchen kan in de aanwezige kantine, wel zo gezellig. Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte en zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, De Witbogt, Eindhoven

Het kantoorgebouw kent een prima bereikbaarheid. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het beste kun je reizen naar bushalte Meerenakkerweg. Vanaf deze bushalte is het slechts 7 minuten lopen naar kantoor. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A2 in slechts 2 minuten rijden op kantoor. Ideaal toch? 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Witbogt?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan De Witbogt in Eindhoven? Neem contact met ons op vraag naar de verschillende mogelijk. Wij helpen je graag verder, gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Ook goed bereikbaar vanuit België.

L

Groot bedrijfspand.

Prettige ligging, ook voor internationale zakenrelaties

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Witbogt 24-26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen