Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Nachtegaallaan 3

Bereikbaarheid
  • Eindhoven, Dommelhoef 3 min. lopen (0,3 km)
  • Eindhoven 13 min. lopen (1,1 km)
  • Park 10 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Nachtegaallaan 3

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nachtegaallaan in Eindhoven Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Nachtegaallaan in Eindhoven? Dan is dit kantoorpand uit 1909 misschien wel iets voor jou. Het kantoorgebouw is gevestigd in het ‘villapark’ nabij het centrum van Eindhoven. Het kantoor heeft een uitstekende bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Ook de services en faciliteiten in dit fraaie kantoorgebouw zijn van hoog niveau.

Huurprijzen

Het kantoorpand is voorzien van vele en grote beglazing met authentieke elementen, hierdoor komt er veel licht naar binnen wat voor een prettige werksfeer zorgt. Op dit moment is alles beschikbaar, je kunt zelfs het hele object huren, een totale oppervlakte van maar liefst 194 m2. Voor een maandelijks bedrag van €3291,- is dit de nieuwe werkplek van jouw onderneming. Ook is het mogelijk om verschillende kantoorunits te huren. Zo zijn er bijvoorbeeld kantoorkamers van 20 m2, voor €600,- in de maand.

Een terras en een pantry

De vele services en faciliteiten zorgen voor een prettige werksfeer aan de Nachtegaallaan in Eindhoven. Zo zijn er grote openslaande deuren die je toegang geven tot een gezellig terras. Er is ook een balkon aan de voorzijde van het kantoorpand en een goede alarminstallatie, wat een veilig gevoel geeft wanneer je besluit om je werkspullen na werktijd te laten liggen. Op de begane grond is een pantry voorzien van alle gemakken, zelfs een vaatwasmachine! Het grootste voordeel is toch wel dat de kantoorruimten al gemeubileerd zijn, je kunt op deze manier makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek betreden.

Locatie en bereikbaarheid

Er is een bushalte op 3 minuten loopafstand van het pand gelegen en het treinstation van Eindhoven is slechts op 10 minuten loopafstand. Wanneer je met de auto naar je werkplek wilt reizen ben je nog geen 4 kilometer onderweg vanaf verschillende snelwegen zoals de A2, A67 en A50. In de nabije omgeving is veel te beleven, je zit namelijk met je werkplek midden in het centrum van Eindhoven gevestigd. Zo is er om de hoek een super leuk café, namelijk het Wielercafé. Alles is hier in het teken van wielrennen en ze serveren lekkere drankjes.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nachtegaallaan in Eindhoven Centrum?

Ben jij enthousiast en zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op deze locatie aan de Nachtegaallaan in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nachtegaallaan 3 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Bij dit kantoorpand is een tuin!

Echt heerlijk om hier in de middag met mijn collegas te zitten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nachtegaallaan 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner