Naritaweg 12

  • Toiletten

  • WiFi

  • 24/7 toegang

  • Rolstoeltoegankelijk

  • Schoonmaak

  • Fietsenstalling

  • Beveiliging

  • Lift

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg (Westpoort)

Op Bedrijventerrein Sloterdijk staat dit kantoorgebouw dat gebouwd is in 1990. Het kantoorpand kent een totaal perceeloppervlakte van 3220 m2 waarvan een groot deel dient als kantoorruimte. Een erg leuke kantoorlocatie met vele horecagelegenheden rondom het kantoorgebouw. Zo drink je een heerlijk kopje koffie bij Starbucks of ga je gezellig lunchen met collega’s bij Grand Café Hermes. 

Huurprijzen, Naritaweg, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam huur je een kantoorruimte op maat voor €135,- per m2 per jaar. Geen gekke prijzen voor het huren van kantoorruimte op een toffe locatie in Amsterdam. Momenteel zijn er nog 2 grote kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar, namelijk een ruimte van 242 m2 en 303 m2. De huurprijzen hiervan bedragen respectievelijk €3428,33 en €4292,50 per maand. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants. 

Naritaweg: 24/7 toegang en wekelijkse schoonmaak

In dit kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast worden de algemene ruimtes voor je schoongemaakt. De te huren kantoorruimtes beschikken over vele ramen zodat er altijd voldoende daglicht naar binnen komt. Verder is het mogelijk om bij dit pand aan de Naritaweg je eigen parkeerplek te huren. Dit is mogelijk voor €1500,- per jaar. 

Locatie en bereikbaarheid, Naritaweg, Amsterdam

Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Sloterdijk. Dit station ligt op een loopafstand van slechts 9 minuten. Met de auto ben je vanaf de A10 binnen enkele minuten op kantoor. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Naritaweg?

Wil jij graag een kantoorruimte op maat huren aan de Naritaweg in Amsterdam? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en kom een kijkje nemen of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. 

Kantoorruimte huren in stadsdeel Amsterdam Westpoort Naritaweg 12 Amsterdam Toplocatie!

2 beoordelingen Naritaweg

Goed bereikbaar, nette kantoorruimten maar helaas iets te ver van het centrum af voor ons.

Onlangs hebben we een kijkje genomen in dit kantoor.

We werden vriendelijk ontvangen door de verhuurder en hebben een rondleiding gekregen. De verhuurder neemt de tijd voor je en luistert goed naar je eisen en wensen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat