VERHUURD

Rubenslaan 2-6

  • 24/7 toegang

  • WiFi

  • Fietsenstalling

  • Beveiliging

  • Lift

  • Toiletten

  • Bureau

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Alkmaar!

Huurt u straks een moderne kantoorruimte aan de Rubenslaan in Alkmaar?

Bent u op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Alkmaar, die goed bereikbaar is en waar u een aantrekkelijke huurprijs betaalt? En hoort u zichzelf nu 'ja' zeggen op deze vraag? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Voor iedere onderneming een geschikte kantoorruimte op deze locatie

Binnen dit kantoorpand aan de Rubenslaan in Alkmaar is er een totale oppervlakte van  967 m2 te huur. Kantoorruimten zijn hier te huur vanaf 270 m2. Doordat het kantoorgebouw beschikt over twee entrees is deelverhuur mogelijk binnen dit kantoorpand en is er voor iedere onderneming een geschikte kantoorruimte te creëren. 

Huur hier een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar

Wanneer u besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand betaalt u een aantrekkelijke huurprijs van €125,- per m2 per jaar. U huurt voor deze prijs een kantoorruimte in een bruisende omgeving in Alkmaar. In de directe omgeving van het kantoorpand bevinden zich diverse winkels en een hotel. Dit zorgt voor een uitstekende combinatie van werken en ontspannen aan de Rubenslaan. . 

Profiteer van diverse services en voorzieningen in dit kantoorpand

Binnen dit kantoorpand worden diverse services en voorzieningen aangeboden die het werken aangenaam voor u maken en ervoor zorgen dat u zich volledig op uw onderneming kunt richten. Hierbij kunt u denken aan 24/7 toegankelijkheid, de lift, pantry, fietsenstalling of het parkeerterrein waarover het kantoorpand beschikt. U profiteert hier niet alleen van de voorzieningen, maar ook van de uitstekende bereikbaarheid. Zo ligt er een busstation om de hoek en bent u binnen 5 minuten rijden op de snelweg A9. 

Kom eens een kijkje nemen aan de Rubenslaan in Almere!

Heeft u interesse in dit kantoorpand en wilt u graag een keer een kijkje nemen? Dat is geen enkel probleem. Bij SKEPP plan je gratis én vrijblijvend een rondleiding in! 

Representatieve kantoorruimte te huur in Alkmaar Rubenslaan 2-6 Alkmaar Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat