Kantoorruimte huren Alkmaar, Comeniusstraat 2a

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Comeniusstraat 2a in Alkmaar

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Alkmaar!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Comeniusstraat in Alkmaar (West)

Een kantoorruimte huren aan de Comeniusstraat in Alkmaar West? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand, wat in de buurt Landelijk West gebied ligt en is gebouwd in het jaar 2009. Diverse kantoorruimten bevinden zich in dit kantoorpand dat een totale gebruikersoppervlakte heeft van 2325 m2. Het kantoorpand ligt in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Zo kun je als huurder een lekker kopje koffie drinken bij Stimpy’s espressobar of een hapje eten bij Restaurant Nr7. 

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je in dit kantoorpand tegen aantrekkelijke huurprijzen. Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte van 20 m2 voor slechts €550,- per maand. Deze ruimten zijn in veelvoud beschikbaar, oplopend tot 200 m2. Je hoeft je eigen kantoorruimte niet schoon te maken, dit wordt voor jou gedaan! 

Een pantry, vergaderruimte en bemande receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Comeniusstraat in Alkmaar maak je gebruik van een fullservice concept. Dit houdt in dat jij binnen het kantoorpand makkelijk gebruik kunt maken van verschillende services en faciliteiten. Zo is er een pantry waar jij dagelijks een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en ook het gebruik maken van de vergaderruimte zit bij alle services in. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie aan, zij kunnen meerdere taken overnemen zoals het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Bovendien zijn er bij het kantoorpand voldoende parkeerplaatsen aanwezig, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door de ideale bereikbaarheid. Het kantoorgebouw is namelijk vlakbij de A9 gelegen. Vanaf deze snelweg ben je in een mum van tijd op kantoor. Verder is het kantoorpand ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Treinstation Alkmaar ligt op een loopafstand van slechts 25 minuten. Vind je dit toch iets te ver lopen? Pak dan de bus richting bushalte Alkmaar Jan Ligthartstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Comeniusstraat in Alkmaar?

Heb jij aan het einde van de zomer kantoorruimte nodig en lijkt het je leuk om aan de Comeniusstraat in Alkmaar een kantoorruimte te huren? Houd de pagina dan goed in de gaten en plan zodra er beschikbaarheid is snel een rondleiding in. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Een ruim kantoor dat modern ingericht is.

Het heeft een erg gunstige ligging en er is voldoende parkeerplek aanwezig.

J

Perfect bereikbaar kantoorgebouw.

Vlakbij de snelweg gelegen, ideaal als je vaak de weg op moet.

S

Mooi kantoorgebouw met goede voorzieningen en services.

Eerlijke prijzen.

M

De lichte kleuren zorgen voor een fijne werkomgeving, wij zijn erg enthousiast!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Comeniusstraat 2a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen