Super deal

Alkmaar, Comeniusstraat 2a

1817MS Alkmaar

4 (4)

Kantoorruimte huren aan de Comeniusstraat in Alkmaar (West)

Een kantoorruimte huren aan de Comeniusstraat in Alkmaar West? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand, wat in de buurt Landelijk West gebied ligt en is gebouwd in het jaar 2009. Diverse kantoorruimten bevinden zich in dit kantoorpand dat een totale gebruikersoppervlakte heeft van 2325 m2. Het kantoorpand ligt in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Zo kun je als huurder een lekker kopje koffie drinken bij Stimpy’s espressobar of een hapje eten bij Restaurant Nr7.

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je in dit kantoorpand tegen aantrekkelijke huurprijzen. Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte van 20 m2 voor slechts €550,- per maand. Deze ruimten zijn in veelvoud beschikbaar, oplopend tot 200 m2. Je hoeft je eigen kantoorruimte niet schoon te maken, dit wordt voor jou gedaan!

Een pantry, vergaderruimte en bemande receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Comeniusstraat in Alkmaar maak je gebruik van een fullservice concept. Dit houdt in dat jij binnen het kantoorpand makkelijk gebruik kunt maken van verschillende services en faciliteiten. Zo is er een pantry waar jij dagelijks een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en ook het gebruik maken van de vergaderruimte zit bij alle services in. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie aan, zij kunnen meerdere taken overnemen zoals het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Bovendien zijn er bij het kantoorpand voldoende parkeerplaatsen aanwezig, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door de ideale bereikbaarheid. Het kantoorgebouw is namelijk vlakbij de A9 gelegen. Vanaf deze snelweg ben je in een mum van tijd op kantoor. Verder is het kantoorpand ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Treinstation Alkmaar ligt op een loopafstand van slechts 25 minuten. Vind je dit toch iets te ver lopen? Pak dan de bus richting bushalte Alkmaar Jan Ligthartstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Comeniusstraat in Alkmaar?

Heb jij aan het einde van de zomer kantoorruimte nodig en lijkt het je leuk om aan de Comeniusstraat in Alkmaar een kantoorruimte te huren? Houd de pagina dan goed in de gaten en plan zodra er beschikbaarheid is snel een rondleiding in. Dit is gratis en je zit nergens aan vast.

Werkplekken en kantoorkamers te huur in Alkmaar! Comeniusstraat 2a Alkmaar Toplocatie!

4 beoordelingen Comeniusstraat

Een ruim kantoor dat modern ingericht is.

Het heeft een erg gunstige ligging en er is voldoende parkeerplek aanwezig.

Perfect bereikbaar kantoorgebouw.

Vlakbij de snelweg gelegen, ideaal als je vaak de weg op moet.

Mooi kantoorgebouw met goede voorzieningen en services. Eerlijke prijzen.

De lichte kleuren zorgen voor een fijne werkomgeving, wij zijn erg enthousiast!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!