Alkmaar, Comeniusstraat 2a

1817MS Alkmaar

4 (3)

Kantoorruimte huren aan de Comeniusstraat (West)

Dit kantoorpand ligt in de buurt Landelijk gebied-West en is gebouwd in het jaar 2009. Diverse kantoorruimten bevinden zich in dit kantoorpand dat een totale gebruikersoppervlakte heeft van 2325 m2. Het kantoorpand ligt in een gezellige buurt met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Zo kun je als huurder een lekker kopje koffie drinken bij Stimpy’s espressobar of een hapje eten bij Restaurant Nr7. 

Huurprijzen, kantoor Comeniusstraat, Alkmaar

Kantoorruimte huur je in dit kantoorpand tegen aantrekkelijke huurprijzen. Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte van 20 m2 voor slechts €450,- per maand. Deze ruimten zijn in veelvoud beschikbaar, oplopend tot 200 m2. Meer informatie kun je verkrijgen door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants. 

Comeniusstraat: pantry en vergaderruimte 

In overleg kunnen al je wensen op het gebied van kantoorruimte vervuld worden. Binnen dit kantoorpand in Alkmaar zijn namelijk erg veel verschillende services en voorzieningen inbegrepen. Zo is er een pantry waar jij ’s middags je lunch kunt bereiken en je kunt als huurder gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Bovendien zijn er bij het kantoorpand voldoende parkeerplaatsen aanwezig, ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid, Comeniusstraat, Alkmaar

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door de ideale bereikbaarheid. Het kantoorgebouw is namelijk vlakbij de A9 gelegen. Vanaf deze snelweg ben je in een mum van tijd op kantoor. Verder is het kantoorpand ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Treinstation Alkmaar ligt op een loopafstand van slechts 25 minuten. Vind je dit toch iets te ver lopen? Pak dan de bus richting bushalte Alkmaar Jan Ligthartstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Comeniusstraat?

Heb jij aan het einde van de zomer kantoorruimte nodig en lijkt het je leuk om in Alkmaar een kantoorruimte te huren? Houd de pagina dan goed in de gaten en plan zodra er beschikbaarheid is snel een rondleiding in. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. 

Werkplekken en kantoorkamers te huur in Alkmaar! Comeniusstraat 2a Alkmaar Toplocatie!

3 beoordelingen Comeniusstraat

Een ruim kantoor dat modern ingericht is.

Het heeft een erg gunstige ligging en er is voldoende parkeerplek aanwezig.

Perfect bereikbaar kantoorgebouw.

Vlakbij de snelweg gelegen, ideaal als je vaak de weg op moet.

Mooi kantoorgebouw met goede voorzieningen en services. Eerlijke prijzen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!