Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Alkmaar{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Alkmaar?

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Alkmaar? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan kantoorruimte en werkplekken in deze stad. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoor. Huur je een kantoor op maat dichtbij de A9 of een werkplek in het centrum van Alkmaar? Je vindt het allemaal bij SKEPP. Snel, gemakkelijk en geheel gratis. 

Populaire kantoorruimten in Alkmaar 

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte op een zakelijke locatie in Alkmaar? Dan is het kantoorpand aan de Jan Ligthartstraat 1 geschikt voor jouw bedrijf. Of ben je op zoek naar een kantoorruimte in Alkmaar West? Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte aan de Comeniusstraat 2a. Of bekijk het kantoor aan de Drechterwaard in Alkmaar. Dit kantoorgebouw is gevestigd in de nieuwste hotspot voor ondernemers in Alkmaar. Dus ook helemaal geschikt voor jouw bedrijf!  

Alkmaar prachtstad 

Alkmaar heeft een historisch centrum met veel rijks- en gemeentelijke monumenten. Door de monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen zul je versteld staan over de schoonheid van het oude centrum. De stad telt grofweg 90.000 inwoners. De bijnaam van Alkmaar is ook wel Kaasstad. Al eeuwenlang wordt van april tot en met september de wereldberoemde kaasmarkt gehouden. Een echte traditie die veel gezelligheid met zich meebrengt. 

Alkmaar biedt goede kantoorruimte tegen een reële huurprijs. Wandel jij graag in de pauzes om je hoofd even leeg te maken? In Alkmaar vind je veel wandelroutes, zodat je lekker door het groen en over de stadswallen kunt lopen. Ten zuiden van de binnenstad ligt park Oosterhout en Westerhout. Even rustig bijkomen in Alkmaar zit er dus wel in. Ontdek de stad tijdens een stadswandeling of loop door de omgeving van Alkmaar. Verder ligt Alkmaar dichtbij de Noordzee.  

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte in Alkmaar 

Het is erg belangrijk om te kijken naar de bereikbaarheid van jouw kantoorruimte. Maar daar hoef jij je in Alkmaar echter geen zorgen over te maken. Het is een goed bereikbare stad, omringd door diverse snelwegen, waaronder de A9. Daarnaast ligt Alkmaar op een half uur rijden van Amsterdam. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Alkmaar beschikt over twee treinstations, namelijk: station Alkmaar en station Alkmaar Noord. 

Een kantoorruimte huren in Alkmaar? Dat doe je op deze manier!

SKEPP brengt samen met jou je wensen in kaart. Ben je op zoek naar een lege kantoorruimte of huur je liever een full-service werkplek? Alles is mogelijk! Door jouw wensen te bespreken, selecteren we de beste kantoorruimten in Alkmaar voor jou. Zit jouw droomkantoor hier tussen? Dan plant SKEPP gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Wil je toch liever een kantoorruimte huren in een andere stad? Bekijk ook eens de kantoorruimte die wij aanbieden in de steden Amsterdam en Haarlem.

Bij SKEPP vind je jouw droomkantoor, geheel gratis

Bij SKEPP zetten we alles op alles om jouw ideale kantoorruimte te vinden. Wij selecteren alleen de kantoorruimten die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wat dat kost? Helemaal niets! Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Alkmaar. Het vinden van een kantoorruimte was nog nooit zo gemakkelijk! Huur een kantoorruimte in Alkmaar en ervaar alle voordelen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten