Super deal

Maastricht, Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Alexander Battelaan in Maastricht

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren midden in het centrum van Maastricht? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorgebouw aan de Alexander Battelaan. Het kantoorpand is gebouwd in 1895 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 477 m2. Het kantoorpand heeft een rigoureuze verbouwing architectuur ondergaan. Je kunt in dit kantoorpand zowel kantoorruimten als werkplekken huren en je maakt daarnaast gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de razendsnelle Wifi. Wil jij deze locatie met eigen ogen bekijken? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn helaas alle kantoorruimten verhuurd. Wel zijn er nog meerdere werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplekken zijn voorzien van een fijn bureau, een goede bureaustoel en wat opslag ruimte. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,-. Deze maandprijs is inclusief alle servicekosten. Het is ook mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd een werkplek te huren, er zijn namelijk 12 werkplekken momenteel beschikbaar.

Vergaderruimte en een terras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Alexander Battalaan in Maastricht maak je niet alleen gebruik van je werkplek, maar ook van de aanwezige voorzieningen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de vergaderruimte, een fijne plek om een belangrijk telefoongesprek te voeren of met een klant onder 4 ogen te spreken. Daarnaast is er een tuin aanwezig waar je heerlijk kunt zitten. Perfect wanneer je lekker buiten wilt lunchen of in de buitenlucht de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Ondanks dat het kantoorpand midden in het centrum ligt kun je deze locatie makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereiken. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2 en A79 liggen op korte rijafstand. Het treinstation van Maastricht is slechts 2 minuten lopen, vanuit hier bereik je een makkelijke verbinding met elke stad in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Alexander Battalaan in Maastricht?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Alexander Battalaan in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte aan de Alexander Battalaan.

Alexander Battalaan 51 Alexander Battalaan 51 Maastricht Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!