Kantoorruimte huren Maastricht, Alexander Battalaan 51

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Alexander Battalaan 51 in Maastricht

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 540 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Alexander Battelaan in Maastricht

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren midden in het centrum van Maastricht? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorgebouw aan de Alexander Battelaan. Het kantoorpand is gebouwd in 1895 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 477 m2. Het kantoorpand heeft een rigoureuze verbouwing architectuur ondergaan. Je kunt in dit kantoorpand zowel kantoorruimten als werkplekken huren en je maakt daarnaast gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de razendsnelle Wifi. Wil jij deze locatie met eigen ogen bekijken? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn helaas alle kantoorruimten verhuurd. Wel zijn er nog meerdere werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplekken zijn voorzien van een fijn bureau, een goede bureaustoel en wat opslag ruimte. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,-. Deze maandprijs is inclusief alle servicekosten. Het is ook mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd een werkplek te huren, er zijn namelijk 12 werkplekken momenteel beschikbaar.

Vergaderruimte en een terras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Alexander Battalaan in Maastricht maak je niet alleen gebruik van je werkplek, maar ook van de aanwezige voorzieningen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de vergaderruimte, een fijne plek om een belangrijk telefoongesprek te voeren of met een klant onder 4 ogen te spreken. Daarnaast is er een tuin aanwezig waar je heerlijk kunt zitten. Perfect wanneer je lekker buiten wilt lunchen of in de buitenlucht de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Ondanks dat het kantoorpand midden in het centrum ligt kun je deze locatie makkelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereiken. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2 en A79 liggen op korte rijafstand. Het treinstation van Maastricht is slechts 2 minuten lopen, vanuit hier bereik je een makkelijke verbinding met elke stad in Nederland. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Alexander Battalaan in Maastricht?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Alexander Battalaan in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte aan de Alexander Battalaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Alexander Battalaan 51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen