Kantoorruimte huren Haarlem Noord, A. Hofmanweg 1A

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan A. Hofmanweg 1A in Haarlem Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou. Het pand is gebouwd in 1968 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 16.951 m2. Het kantoorgebouw is gelegen op 5 minuten loopafstand van het treinstation Haarlem-Spaarnwoude en direct achter de 148 meter hoge KPN toren. Daarnaast heeft het pand een zeer centrale op het bekende industrieterrein ‘Waarderpolder’. 

Huurprijzen

Op dit moment heb je alleen de mogelijkheid om werkplekken te huren. Zo zijn er flexplekken voor twee dagen per week beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €75,-. Niet genoeg aan 2 dagen? Je hebt ook de mogelijkheid om een flexwerkplek te huren voor 3 dagen per week, hier betaal je een maandelijks bedrag van €149,- voor. Of ben je toch opzoek naar een eigen werkplek waar jij je spullen rustig kan laten staan aan het einde van de werkdag? In dit kantoorpand zijn er vaste fulltime werkplekken te huren voor maar €249,- in de maand. 

Een pantry, vergaderplek en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder), komen er vele services bij waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er een pantry aanwezig waar jij dagelijks koffie/thee kunt pakken en is er de mogelijkheid om een vergaderzaal te huren. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld gasten wilt ontvangen. Naast het gebouw zijn er parkeerplaatsen beschikbaar, ideaal om naast je werkplek te kunnen parkeren. Verder zijn er nog lockers aanwezig om je spullen in op te bergen, is er razend snel internet en een restaurant waar ze elke dag een verse lunch voorbereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is het pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts op 1 minuut loopafstand en het treinstation Haarlem Spaarnwoude is een paar minuten verder. Ook met de auto ben je vanaf je werkplek binnen enkele minuten op verschillende snelwegen, zoals de; A200, A9 en A208. Verder is zijn er in de nabije omgeving verschillende restaurantjes en koffietentjes te vinden waar je even lekker tijdens of na werktijd kunt ontspannen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg in Haarlem?

Zie jij jezelf al op deze werkplek zitten in het pand aan de A. Hofmanweg in Haarlem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Een kleurrijke omgeving waar je heerlijk kunt werken.

I

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Een creatieve omgeving waar werk en rust samen komen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan A. Hofmanweg 1A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen