Kantoorruimte huren Utrecht, Sint Jacobsstraat 203-207

4 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Sint Jacobsstraat 203-207 in Utrecht

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan de rand van centrum Utrecht

Profiteer van de lage huurprijs en kies ervoor om goedkope kantoorruimte te huren aan de rand van het centrum van Utrecht. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Sint Jacobsstraat in Utrecht, een belangrijke verkeersader richting het kern winkelgebied van Utrecht.

Beschikbare kantoorruimte, casco verhuur

Binnen het kantoorpand zijn momenteel twee kantoorruimten van 85 m2 voor de verhuur beschikbaar. Er is sprake van casco verhuur, zodat u zelf de kans heeft om de kantoorruimte in te richten. 

Staat van oplevering van de ruimte

Het kantoorgebouw heeft een eigen entree op de begane grond en per trap bereikt u de kantoorverdiepingen 1 t/m 3. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd in dit pand, waaronder de Hypotheker. De ruimten zijn voorzien van elektriciteit, internet, vloerbedekking en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

U ontvangt een huuraanbieding op maat

U huurt een kantoorruimte van 85 m2 binnen dit kantoorpand al voor €11.056,- per jaar. De verhuurder is altijd bereid om met u mee te denken en wil u graag een prijs op maat aanbieden.

Slechts 10 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal

Een bijkomend voordeel van dit pand is de locatie. De A12 (Den Haag-Utrecht) bereikt u per auto binnen 10 minuten. En ook de A2, A27 en A28 zijn prima te bereiken, Utrecht CS ligt op slechts 10 minuten loopafstand vanaf dit pand. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Utrecht? SKEPP denkt graag met u mee en daarom biedt SKEPP u een gratis rondleiding op deze locatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Mooi plekje in Utrecht, jammer dat er sprake is van casco verhuur

M

Mooie grote ruimte in het centrum van Utrecht.

Wel gelegen aan een hele drukke straat.. hierdoor wel prima bereikbaar per OV

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Sint Jacobsstraat 203-207

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen