Schiphol, Havenmeesterweg 27

5 (1)

Kantoorruimte huren met prachtig uitzicht over Schiphol Airport

Genieten van een prachtig uitzicht over Schiphol terwijl u zelf lekker aan het werk bent? Het kan nu bij deze vestiging aan de Havenmeesterweg te Schiphol. De mogelijkheden om te huren? In dit kantoorpand huurt u verschillende vergaderruimtes en virtuele kantoren.

Een koffiecorner, vergaderruimten, pantry en loungeruimte aanwezig binnen dit business center

Het kantoorgebouw heeft acht verdiepingen en biedt u meer dan alleen een vergaderruimte. Zo maakt u ook automatisch gebruik van de koffiecorner waar u gratis koffie/thee/water pakt. Of van de business lounge waar u rustig kunt werken. Ook van de pantry kunt u altijd gebruik maken. Altijd? Ja want u heeft 24/7 toegang tot het kantoor. Bovendien hoeft u niets te regelen want de ruimtes zijn reeds gemeubileerd!

De virtuele kantoorruimten zijn te huur vanaf €83,- per maand. U heeft dan een eigen postadres.

Voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid binnen Schiphol

Het pand aan de Havenmeesterweg op Schiphol is direct toegankelijk vanuit de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven Schiphol. U reist dus ook per trein (of vliegtuig) gemakkelijk richting kantoor. Parkeerruimte is voldoende aanwezig op Schiphol. Is een representatief kantoor, met vele voorzieningen en goede bereikbaarheid iets voor uw bedrijf? Neem dan contact op met SKEPP of plan gewoon alvast een gratis rondleiding in, via het menu rechts op deze pagina!

1 beoordelingen Havenmeesterweg

Een ontzettend gave locatie!

Je hebt hier uitzicht over heel Schiphol, terwijl je aan je bureau zit te werken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!