Kantoorruimte huren Rotterdam, Eemhavenweg 80

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eemhavenweg 80 in Rotterdam

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eemhavenweg in Rotterdam

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Eemhavenweg, gevestigd aan de Eemhaven, het Rotterdamse havengebied. Het kantoorgebouw beschikt in totaal over 3000 m2, waarvan momenteel twee vloeren vrij van zijn (beide 500 m2). Naast de vele services en faciliteiten, is ook de locatie van het kantoorpand zeer gunstig. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 500 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €3958,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten staan momenteel niet vast en zijn nader overeen te komen. Wil je graag beide vloeren huren, in totaal 1000 m2? Ook deze optie is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Eemhavenweg in Rotterdam, kun je altijd met een gerust hart mensen uitnodigen. Bij binnenkomst in het kantoorgebouw tref je namelijk een royale entree met een bemande receptie, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. Wil je vervolgens je bezoek opvangen buiten je kantoorruimte? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Handig voor het geven van een presentatie of een belangrijke meeting.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is, zoals eerder aangegeven, goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De Rotterdamse Eemhaven ligt net boven de snelweg A15 en ten oosten van de A4. Reis je liever met het openbaar vervoer? Iets verderop vind je een bushalte bij het RDM Campus.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Eemhavenweg in Rotterdam?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Eemhavenweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat de kosten van onze diensten zijn? Niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Eemhavenweg in Rotterdam.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eemhavenweg 80

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner