Maastricht, Wycker Grachtstraat 38

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht(Centrum)

Op zoek naar kantoorruimte in aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht maar nog geen geschikte ruimte kunnen vinden? Dan is dit kantoorpand, gelegen in het gezellige Wyck, wellicht de oplossing. In dit monumentale kantoorpand, uit de 17e eeuw, maak je gebruik gebruik van vele services en voorzieningen en ook de bereikbaarheid is goed te doen met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

Op dit moment is er in dit kantoorpand een hele verdieping met 4 afzonderlijke kantoorruimten beschikbaar. Iedere ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. De gehele verdieping is te huur voor €1200,- , exclusief servicekosten. Indien je minder ruimte nodig hebt dan kunnen we natuurlijk de huurprijs per kamer bespreken. Een mooie prijs, voor een je eigen kantoor in een representatief kantoorpand midden in het kloppende hart van Maastricht

Een pantry en 24/7 toegang 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Het kantoorgebouw beschikt over een nette pantry, deze plek is ideaal om 's middags je lunch te bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24 uur per dag toegang tot je kantoorruimte. Op deze manier is het geen probleem als jij een keer een dag moet overwerken. Bovenstaande in slechts een greep uit de aanwezige voorzieningen, kom gezellig een keertje langs en ontdek wat dit kantoorpand nog meer te bieden heeft. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kent een erg prettige ligging. Het dichtstbijzijnde treinstation is Maastricht Centraal Station. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 400 meter. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A79 in slechts enkele minuten op kantoor. Vervolgens is er de mogelijkheid om een parkeervergunning de krijgen voor eigen gebruik of eventueel bezoek. Daarnaast is er in de omgeving van het kantoorgebouw altijd genoeg te beleven. Wil je tijdens de pauze graag een lekker kopje koffie drinken buiten de deur? Ga dan eens naar coffelovers. Hier maken ze de lekkerste cappuccino's voor je! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimten huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht? Wees er dan snel bij. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en plan vandaag nog een rondleiding in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte huren Maastricht, Wycker Grachtstraat Wycker Grachtstraat 38 Maastricht Toplocatie!

5 beoordelingen Wycker Grachtstraat

top bereikbaarheid en ligging, hele gezellige omgeving! Kan ook niet anders in Maastricht.

Leuke ruimte beschikbaar in Maastricht, ik loop hier vaak langs.

Comfortabele kantoorruimte.

De prijs is niet bijzonder hoog en de locatie is perfec.t

Leuk kantoor en fijn dat het niet zo grootschalig is.

Ik werd over het algemeen beter in een rustige omgeving, dit is dus perfect.

Ziet er gezellig uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!