Kantoorruimte huren Maastricht, Wycker Grachtstraat 38

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wycker Grachtstraat 38 in Maastricht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht (Centrum)

Op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Maastricht? In dit monumentale kantoorpand in het gezellige Wyck is een kantooretage te huur van 60 m2. Daarbij kun je gebruik maken van de algemene voorzieningen, waaronder een nette keuken, een mooi ingerichte vergaderruimte en razendsnel internet. Verder is het kantoorgebouw goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel jouw werkplek. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 1 afzonderlijke kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorunit heeft een oppervlakte van ongeveer 60 m2. De prijs is een maandelijks bedrag van €600,-, exclusief een voorschot voor GWE van €50,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Een pantry en 24/7 toegang 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Het kantoorgebouw beschikt over een nette pantry, deze plek is ideaal om 's middags je lunch te bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24 uur per dag toegang tot je kantoorruimte. Op deze manier is het geen probleem als jij een keer een dag moet overwerken. Bovenstaande in slechts een greep uit de aanwezige voorzieningen, kom gezellig een keertje langs en ontdek wat dit kantoorpand nog meer te bieden heeft. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kent een erg prettige ligging. Het dichtstbijzijnde treinstation is Maastricht Centraal Station. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 400 meter. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A79 in slechts enkele minuten op kantoor. Vervolgens is er de mogelijkheid om tegen betaling een parkeervergunning te krijgen voor eigen gebruik of eventueel bezoek. Daarnaast is er in de omgeving van het kantoorgebouw altijd genoeg te beleven. Wil je tijdens de pauze graag een lekker kopje koffie drinken buiten de deur? Ga dan eens naar coffelovers. Hier maken ze de lekkerste cappuccino's voor je! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimten huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht? Wees er dan snel bij. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en plan vandaag nog een rondleiding in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

top bereikbaarheid en ligging, hele gezellige omgeving!

Kan ook niet anders in Maastricht.

W

Leuke ruimte beschikbaar in Maastricht, ik loop hier vaak langs.

T

Comfortabele kantoorruimte.

De prijs is niet bijzonder hoog en de locatie is perfec.t

R

Leuk kantoor en fijn dat het niet zo grootschalig is.

Ik werd over het algemeen beter in een rustige omgeving, dit is dus perfect.

J

Ziet er gezellig uit!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wycker Grachtstraat 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen