Super deal

Maastricht, Wycker Grachtstraat 38

6221CX Maastricht

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht(Centrum)

Op zoek naar kantoorruimte in aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht maar nog geen geschikte ruimte kunnen vinden? Dan is dit kantoorpand, gelegen in de buurt Wyck, wellicht de oplossing. In dit monumentale kantoorpand, dat gebouwd is in 1898, nog een slechts 3 kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Momenteel huren al diverse ondernemingen een kantoorruimte in dit gebouw, denk hierbij aan adviesbureaus en softwareproducenten. 

Huurprijzen

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 286 m2. Zoals eerder aangegeven zijn er nog slechts 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft 3 individuele ruimten met elk een oppervlakte van circa 15 m2. Voor een maandelijks bedrag van €450,- is en van deze kantoorruimten van jou. Bij het huren van meerdere kantoorruimten is de verhuurprijs bespreekbaar. Geen gekke prijs, voor een werkplek is dit toffe kantoorpand! 

Vergaderruimte, pantry en 24/7 toegang 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gratis gebruik van kunt maken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry, deze plek is ideaal om 's middags je lunch te bereiden. Daarnaast heb jij als huurder 24 uur per dag toegang tot je kantoorruimte. Op deze manier is het geen probleem als jij een keer een dag moet overwerken. Bovenstaande in slechts een greep uit de aanwezige voorzieningen, kom gezellig een keertje langs en ontdek wat dit kantoorpand nog meer te bieden heeft. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kent een erg prettige ligging. Het dichtstbijzijnde treinstation is Maastricht Centraal Station. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 400 meter. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A79 in slechts enkele minuten op kantoor. Vervolgens is er de mogelijkheid om een parkeervergunning de krijgen voor eigen gebruik of eventueel bezoek. Daarnaast is er in de omgeving van het kantoorgebouw altijd genoeg te beleven. Wil je tijdens de pauze graag een lekker kopje koffie drinken buiten de deur? Ga dan eens naar coffelovers. Hier maken ze de lekkerste cappuccino's voor je! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimten huren aan de Wycker Grachtstraat in Maastricht? Wees er dan snel bij. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en plan vandaag nog een rondleiding in, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte huren Maastricht, Wycker Grachtstraat Wycker Grachtstraat 38 Maastricht Toplocatie!

4 beoordelingen Wycker Grachtstraat

top bereikbaarheid en ligging, hele gezellige omgeving! Kan ook niet anders in Maastricht.

Leuke ruimte beschikbaar in Maastricht, ik loop hier vaak langs.

Comfortabele kantoorruimte.

De prijs is niet bijzonder hoog en de locatie is perfec.t

Leuk kantoor en fijn dat het niet zo grootschalig is.

Ik werd over het algemeen beter in een rustige omgeving, dit is dus perfect.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!