Maastricht, Wim Duisenbergplantsoen 31

  • Internet

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Wim Duisenbergplantsoen (Buitenwijk Oost)

Dit kantoorpand gelegen op Parc Céramique, in Wyck Ceramique, is gebouwd in 2008 en heeft een totaal verhuurbare oppervlakte van ongeveer 1258 m2. De glaspartijen zorgen voor een moderne uitstraling en een mooi uitzicht over Maastricht. Het pand is voorzien van energielabel A, hiermee voldoet het aan de laatste energievoorschriften. Andere bedrijven die hier een kantoorruimte huren variëren van uitzendbureaus tot mediators. 

Huurprijzen, kantoor Wim Duisenbergplantsoen, Maastricht

In dit ingerichte kantoorpand zijn werkplekken en kantoorunits te huur. De units zijn beschikbaar vanaf €849,- per maand. De kantoorruimten beschikken over 2 tot 6 werkplekken, laatstgenoemde betreft een zogeheten xxl-kantoor. De servicekosten, schoonmaak, internet en telefoonservice zitten bij de huurprijs inbegrepen. Tevens beschikt dit kantoorpand over flexibele huurvoorwaarden. Hoe langer je huurt, hoe gunstiger de prijs. 

Wim Duisenbergplantsoen: 24/7 toegankelijk

Dit kantoorpand aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt. Huurders hebben 24/7 toegang en kunnen genieten van heerlijke lokale bonenkoffie. Tevens beschikt het pand over een bemande receptie tijdens kantooruren. Gastvrouwen zullen aanwezig zijn om jou te ondersteunen met diverse werkzaamheden. Om te zorgen dat jij je helemaal op je werk kan richten, zit de telefoonservice ook bij de prijs inbegrepen. Dit betekent dat de receptioniste de telefoontjes opneemt en eventueel doorstuurt of een bericht aanneemt en doorgeeft. Verder heeft een van de huurders een eigen cateringservice waardoor het voor jou mogelijk is om catering te laten verzorgen, ideaal tijdens vergaderingen bijvoorbeeld! 

Locatie en bereikbaarheid, Wim Duisenbergplantsoen, Maastricht

Wil jij je auto veilig en zorgeloos kunnen parkeren? Dan is dit jouw kantoorpand! Onder het kantoorpand ligt een afgesloten parkeergarage met voldoende parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn al per dagdeel te huur voor slechts €5,-. Kom je echter naar kantoor voor een vergadering? Dan kun jij de eerste 2 uur gratis parkeren. De op- en afrit van de A2 is slechts enkele minuten rijden. Door de Koning Willem-Alexandertunnel is de bereikbaarheid van Maastricht nog verder vergroot. Het station is op 10 minuten afstand en de Maas ligt om de hoek. Perfect om in de pauze even uit te waaien tijdens de wandeling. Verder wordt het pand omringd door diverse cafés en restaurantjes. Zo kun je heerlijk lunchen bij het Brain Boost Café dat slechts 300 meter verderop ligt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Wim Duisenbergplantsoen?

Spreekt dit kantoorpand aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht jou ook aan? Wil jij een kantoorruimte huren met een mooi uitzicht en veel faciliteiten? Boek geheel vrijblijvend een rondleiding in bij ons!

Moderne kantoorruimte beschikbaar in Maastricht! Wim Duisenbergplantsoen 31 Maastricht Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Download de whitepaper gratis!

Download de whitepaper gratis!

6 beoordelingen Wim Duisenbergplantsoen

Vlakbij het centraal station, handig voor de treinreizigers onder ons

Het uitzicht vanaf de verdiepingen is fantastisch!!

Geweldig concept!

Geweldig concept!

Fijn dat alles er zo schoon en netjes uitziet.

Ze hebben zeker goed hun best gedaan om hier een leuk kantoor van te maken, complimenten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!