Kantoorruimte huren Maastricht, Wilhelminasingel 114

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
Bereikbaarheid
 • Bushalte Maastricht, Centre Ceramique 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Maastricht 5 min. lopen (0,4 km)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wilhelminasingel 114 in Maastricht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 460 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 560 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 24 m2
  Huurprijs: € 660 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wilhelminasingel in Maastricht

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Wilhelminasingel in Maastricht? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit leuke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1914 en gelegen op een leuke plek midden in het centrum van Maastricht. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan gezellige cafés, supermarkten en leuke winkels. Op dit moment zijn er nog slechts 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Nieuwsgierig hoe het kantoorpand er van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog slechts 4 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, een totale oppervlakte van  59 m2. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 16 m2 en is gevestigd aan de achterzijde van de 3e verdieping, te huur voor €460,- per maand. Ben je op zoek naar een grotere kantoorkamer? Neem dan een kijkje op de 3e verdieping aan de voorzijde. Hier is een kantoorruimte beschikbaar van 24 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €660,-. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief services kosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

Vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Wilhelminasingel in Maastricht, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Je betaald hier slechts een maandelijks bedrag van €30 voor. Je mag onder andere gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte, een fijne plek om een vergadering te hebben met één van je collega’s of een presentatie te geven voor klanten. Een ander voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, ideaal dat jij zelf kunt bepalen op welke dag en tijdstip je bezig kunt gaan met je werkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een fijne locatie gelegen om te bereiken met de auto, je zit namelijk op slechts 6 minuten rijden vanaf de A2. Ook de A79 is slechts 8 minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt in dezelfde straat en ook het treinstation van Maastricht is slechts 5 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wilhelminasingel in Maastricht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wilhelminasingel in Maastricht? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je hier graag verder bij. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Wilhelminasingel. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

er is altijd een fijen en rustige sfeer.

Ik kan goed doorwerken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wilhelminasingel 114

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen