Kantoorruimte huren Maastricht, Markt 14

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Maastricht, Markt 1 min. lopen (23 m)
  • Treinstation Maastricht 16 min. lopen (1,2 km)
  • Park 7 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Markt 14 in Maastricht

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Maastricht!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Markt in Maastricht

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Markt in Maastricht? Neem dan een kijkje in dit unieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1764 en heeft een prachtige ligging in de binnenstad van Maastricht. Het object straalt luxe en geschiedenis uit en is mede daardoor ingeschreven als rijksmonument in 1991. De bereikbaarheid is goed en ook de voorzieningen in het kantoorpand zijn uitstekend te noemen. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 47 m2. Deze kantoorunit wordt leeg opgeleverd, zo kun je de gehele ruimte naar eigen smaak inrichten. Wil jij je hier liever niet druk over maken en direct aan de slag? Je hebt de mogelijkheid om deze kantoorruimte gemeubileerd te huren. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1495,-.

Vergaderruimte, receptie en binnentuin

Het huren van een kantoorruimte aan de Markt in Maastricht brengt vele voordelen met zich mee. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om gebruik te maken van alle aanwezige services en faciliteiten, bijvoorbeeld de vergaderruimte! Ideaal wanneer je met wat collega’s of klanten buiten je kantoorruimte om wilt vergaderen. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een centrale receptie, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een prachtige ligging aan de Markt in Maastricht. Het is omringt door gezellige terrasjes, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten vanaf je werkplek onderweg. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2 en A79 liggen op een korte rijafstand van slechts 2 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De buslijn ligt voor de deur en heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal treinstation van Maastricht. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Markt in Maastricht?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Markt in Maastricht en wil je deze graag met eigen ogen bekijken? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Markt in Maastricht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

De kantoorruimten zijn erg licht, dit vinden wij zelf altijd erg prettig werken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Markt 14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen