Super deal

Maastricht, Gaetano Martinolaan 75-95

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 253 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Gaetano Martinolaan (Buitenwijk Zuid-Oost)

Flexibel kantoorruimte huren in Maastricht? Dat kan in dit kantoorpand aan de Gaetano Martinolaan, gelegen in de buurt Randwyck. Hier huur je namelijk een werkplek of een eigen kantoorruimte. Het kantoorpand is gelegen in een gezellige wijk met restaurants als La Luna en Lunchcafé The Family in de directe omgeving.

Huurprijzen, kantoor Gaetano Martinolaan, Maastricht

Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1987 en heeft een totale perceeloppervlakte van 34.882 m2. Momenteel zijn er nog veel kantoorruimten beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreffen ruimten met 2 werkplekken. De huurprijs van deze kantoorruimten bedraagt €253,- per werkplek per maand. Dit komt neer op een bedrag van €506,- per kantoorruimte per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe lager de huurprijs. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants.

Gaetano Martinolaan: printer, WiFi en vergaderruimte

Vele voorzieningen en services zijn in dit pand aanwezig om jouw werkdag nog aangenamer te maken. Er is bijvoorbeeld WiFi en speciale ruimten om te vergaderen. Ook behoort printen en kopiëren tot de mogelijkheden. Bovendien kun je tussen de werkzaamheden door tot rust komen in de aanwezige loungeruimten. Tot slot is er ook nog een leuke bijkomstigheid voor autoreizigers, er is namelijk voldoende parkeergelegenheid.

Locatie en bereikbaarheid, Gaetano Martinolaan, Maastricht

Dit kantoorpand, gelegen aan de Gaetano Martinolaan in Maastricht, bevindt zich direct naast de A2. Voor mensen die met de auto naar kantoor komen is dit pand dus uitstekend bereikbaar. Maar OV-reizigers niet getreurd: het kantoorpand ligt namelijk op een loopafstand van 3 minuten van treinstation Maastricht Randwyck. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Zo is het pittoreske centrum van Maastricht, alsmede rivier De Maas goed bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gaetano Martinolaan?

Wil jij graag een werkplek huren in dit prachtige kantoorpand aan de Gaetano Martinolaan? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

6 beoordelingen Gaetano Martinolaan

Hoe meer werkplekken, hoe goedkoper het maandbedrag - fair deal..

Fijne loungeruimten om tussen de werkzaamheden door even het hoofd leeg te maken

Prima kantoorpand, geen bijzonderheden.

prettig dat het kantoor dichtbij de snelwegen ligt, goed bereikbaar vanuit het land.

Huren tegen prettige huurvoorwaarden..

wellicht geschikt voor mijn onderneming.

industriële look!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!