VERHUURD

Maastricht, Adelbert van Scharnlaan 171

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Maastricht!

Kantoorruimte huren aan de Adelbert van Scharnlaan (Buitenwijk Oost)

In de wijk Scharn staat dicht modern ingerichte kantoorpand. Een kantoorpand met energielabel B dat gebouwd is in 1994. In dit pand vind je diverse bedrijven als organisatie-adviesbureaus, uitzendbureaus en paramedische praktijken. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand, wees er dus snel bij!

Huurprijzen, kantoor Adelbert van Scharnlaan, Maastricht

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw helaas geen kantoorruimten beschikbaar. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming. Je kunt in dit pand op flexibele basis huren, maar ook voor de lange termijn. De keuze is wat dat betreft geheel aan jou!

Adelbert van Scharnlaan: gratis parkeerruimte en schoonmaak

Bij de huurprijs zitten diverse services inbegrepen. Zo hoef je niets extra’s te betalen voor de schoonmaakservice en ook voor een parkeerplek betaal je geen extra kosten. Daarnaast beschikt het pand over een receptie en als huurder heb je 24/7 toegang tot het kantoorgebouw. Dit alles zodat jij je nog beter kunt focussen op jouw eigen werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid, Adelbert van Scharlaan, Maastricht

Treinstation Maastricht Randwyck is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een afstand van slechts 1,5 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Sibemaweg. Deze bushalte ligt letterlijk voor de deur van het kantoorgebouw. Met de auto bereik je het kantoorpand erg gemakkelijk via de snelwegen A2 en A79. De omgeving van het kantoorpand barst van de leuke eettentjes en koffiebarretjes. Zo is het zeker aan te raden om eens lekker te gaan lunchen bij Simply Bread. Dit eetcafé is slechts 1 kilometer verwijderd van het kantoorpand en hier bereiden ze dagelijks de lekkerste sandwiches en smoothies.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Adelbert van Scharnlaan?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand? Plan dan een rondleiding in zodra er een kantoorruimte beschikbaar is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Adelbert van Scharnlaan

De bereikbaarheid is goed en daarom blij met deze keuze!!!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!