Kantoorruimte huren Maastricht, Adelbert van Scharnlaan 171

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Adelbert van Scharnlaan 171 in Maastricht

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 833 € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Adelbert van Scharnlaan (Buitenwijk Oost)

In de wijk Scharn staat dicht modern ingerichte kantoorpand. Een kantoorpand met energielabel B dat gebouwd is in 1994. In dit pand vind je diverse bedrijven als organisatie-adviesbureaus, uitzendbureaus en paramedische praktijken. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand, wees er dus snel bij! 

Huurprijzen, kantoor Adelbert van Scharnlaan, Maastricht 

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw helaas geen kantoorruimten beschikbaar. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming. Je kunt in dit pand op flexibele basis huren, maar ook voor de lange termijn. De keuze is wat dat betreft geheel aan jou! 

Adelbert van Scharnlaan: gratis parkeerruimte en schoonmaak 

Bij de huurprijs zitten diverse services inbegrepen. Zo hoef je niets extra’s te betalen voor de schoonmaakservice en ook voor een parkeerplek betaal je geen extra kosten. Daarnaast beschikt het pand over een receptie en als huurder heb je 24/7 toegang tot het kantoorgebouw. Dit alles zodat jij je nog beter kunt focussen op jouw eigen werkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid, Adelbert van Scharlaan, Maastricht 

Treinstation Maastricht Randwyck is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een afstand van slechts 1,5 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Sibemaweg. Deze bushalte ligt letterlijk voor de deur van het kantoorgebouw. Met de auto bereik je het kantoorpand erg gemakkelijk via de snelwegen A2 en A79. De omgeving van het kantoorpand barst van de leuke eettentjes en koffiebarretjes. Zo is het zeker aan te raden om eens lekker te gaan lunchen bij Simply Bread. Dit eetcafé is slechts 1 kilometer verwijderd van het kantoorpand en hier bereiden ze dagelijks de lekkerste sandwiches en smoothies. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Adelbert van Scharnlaan? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand? Plan dan een rondleiding in zodra er een kantoorruimte beschikbaar is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

De bereikbaarheid is goed en daarom blij met deze keuze!!!!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Adelbert van Scharnlaan 171

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen