Kantoorruimte huren Haarlem, Paul Krugerkade 45a

Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Bureau
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Paul Krugerkade 45a in Haarlem

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Paul Krugerkade in Haarlem

Wil jij graag een werkplek huren in een leuke kantoorruimte op een goede locatie in Haarlem? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorpand aan de Paul Krugerkade. Hier heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren in een professionele werksfeer en gezellige werksfeer. Al meerdere bedrijven huren hier al een plekje, wie weet sluit jij je binnenkort hier bij aan. Wil je graag snel een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 4 werkplekken beschikbaar in de grote kantoorkamer. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van slechtst €200,-. Voor dit bedrag kun je dagelijks gebruik maken van je werkplek en zijn ook de services en faciliteiten binnen het kantoorgebouw tot je beschikking. Er zullen dus geen extra kosten boven op dit bedrag komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Paul Krugerkade in Haarlem, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van onder andere de aanwezige vergaderruimten. Ideaal wanneer je even geconcentreerd wilt werken, je een presentatie wilt geven aan klanten of wanneer je een belangrijke bespreking hebt. Zo kun je ondanks dat je een werkplek in een openbare ruimte huurt, toch een stukje privacy creëren. Reis je met de auto naar je werk? Deze kun je gratis aan de straat parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de auto naar je nieuwe werkplek reist, ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen. Verschillende op- en afritten zijn binnen enkele minuten te bereiken, zoals de A5 en de A9. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts enkele minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze is gevestigd aan het Frans Halsplein. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Paul Krugerkade in Haarlem?

Zie jij het wel zitten om een van de beschikbare werkplekken te huren in de kantoorruimte aan de Paul Krugerkade in Haarlem? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte. Via SKEPP huur jij straks jouw nieuwe werkplek aan de Paul Krugerkade in Haarlem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Paul Krugerkade 45a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen