Kantoorruimte huren Haarlem, Kleine Houtweg 113

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kleine Houtweg 113 in Haarlem

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 92 m2
  Huurprijs: € 1.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem

Wil jij een prachtige kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem? Neem dan een kijkje in dit karakteristieke rijksmonument uit het jaar 1750. Op de 2de verdieping is momenteel een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 92m2. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen jou graag!

Kantoorruimte huren

Het kantoorgebouw is onlangs geheel gerenoveerd waardoor jij een sfeervolle kantoorruimte van 92m2 kunt huren. Je huurt deze ruimte al voor maar €1.600,- per maand. Het gebouw is voorzien van led verlichting en een hoogwaardige vloerafwerking. 

Prachtige entree, een fijne tuin en een nette pantry

Bij het huren van deze kantoorruimte aan de Kleine Houtweg in Haarlem geniet jij van prettige werkomstandigheden. Het kantoorpand heeft een prachtige entree en bij goed weer kun je heerlijk genieten van de zon overgoten tuin. Jij als huurder krijgt toegang tot een nette pantry waar je fijn je eigen maaltijd kunt bereiden en heerlijk kunt genieten van wel verdiende pauze.

Locatie en bereikbaarheid

Vanuit deze locatie rijd je binnen enkele minuten naar de op- en afritten van zowel de A4 als de A9. Ook het openbaar vervoer kan uitkomst bieden. Op een paar honderd meter afstand is een bushalte gevestigd. In de direct omgeving zijn meerdere ondernemers en bedrijven die gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Kleine Houtweg in Haarlem?

Ben jij enthousiast geworden om deze kantoorruimte aan de Kleine Houtweg in Haarlem te gaan huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kleine Houtweg 113

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen