Kantoorruimte huren Amsterdam, Timorplein 31

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Timorplein 31 in Amsterdam

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 184 € 175 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Timorplein in Amsterdam

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Timorplein in het centrum van Amsterdam? Neem dan eens een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Hier zijn momenteel 3 werkplekken beschikbaar die wellicht uitkomst bieden in jouw zoektocht. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte huren

Een werkplek ik deze kantoorkamer huur je al voor maar slecht €175,- per maand. Voor het huren van 2 tot 3 werkplekken betaal je €350,- per maand. Deze kosten zijn inclusief het gebruik van diverse hoogwaardige faciliteiten.

Gemeubileerd, goede werkomstandigheden en printmogelijkheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Timorplein in Amsterdam kun jij direct aan de slag. De kantoorkamer is volledig gemeubileerd en biedt een aantal zeer fijne werkplekken. De kantoorruimte kent een prettige, warme en huiselijke sfeer. Een plek waar jij je absoluut snel thuis zult voelen! Bij het huren van een werkplek krijg je toegang tot het razendsnelle WiFi netwerk en kun je gebruik maken van de printfaciliteiten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich in de Indische buurt west. Een locatie waar jij van vele gemakken wordt voorzien. In de omgeving zijn vele winkels en supermarkten gevestigd waar jij snel je dagelijkse boodschappen kunt doen. Het bruist er van bedrijven en ondernemers die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! Het kantoorpand is goed te bereiken met de auto. De op- en afritten van zowel de A1 als de A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een goede uitkomst voor jou of je bezoekers bieden. Op loopafstand bevinden zich twee tramhaltes die een directe verbinding geven met het Amsterdam Centraal Station. Daarnaast licht Station Amsterdam Muiderpoort op loopafstand. Na een dagje hard werken toe aan een beetje ontspanning of zoek jij een geschikte plek voor je zakelijke afspraak? Ook dat is geen enkel probleem met het ruime aanbod horecagelegenheden in de omgeving.

Kantoorruimte huren aan het Timorplein in Amsterdam

Ben jij enthousiast geworden om deze geweldige kantoorruimte aan het Timorplein in Amsterdam te gaan huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze locatie. Dan kun jij deze prachtige werkplekken alvast met eigen ogen bewonderen! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Timorplein 31

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen