Kantoorruimte huren Amsterdam, Poortland 242

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Poortland 242 in Amsterdam

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Poortland in Amsterdam

Wil jij binnenkort een prachtige kantoorruimte huren aan het Poortland in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op deze prachtige locatie gelegen op het bedrijven park van Sloterdijk. De kantoorruimtes zijn van allerlei gemakken voorzien en kunnen jou en jouw collega’s de perfecte werkplek bieden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een rondleiding op locatie.

Kantoorruimtes huren

Momenteel zijn er 2 kantoorruimtes beschikbaar. De grootste kantoorkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 135m2 en deze huur je al voor maar €2.700,- per maand. De andere kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125m2. Voor deze prachtige ruimte betaal je slechts €2.500,- per maand. De kantoorruimtes zijn zeer modern en stijlvol ingericht waardoor er een prettige en warme sfeer heerst in dit kantorenpand. Naast kantoorruimtes is er ook een mogelijkheid om er een bedrijfsruimte bij te huren die voorzien is van een hoog plafond en rol deur die geschikt is voor het lossen van vrachtwagens.

24/7 toegankelijk en optimale werkomstandigheden

De kantoorruimtes zijn zeer modern ingericht. Er is veel sfeervolle led verlichting aanwezig maar ook beschikken de kantoorruimtes over grote raampartijen voorzien van elektrische zonwering. Door de aanwezigheid van vloerverwarming en airconditioning regel jij altijd de gewenste temperatuur op jouw werkplek. De glasvezelverbinding op deze locatie creëert een razendsnelle internet verbinding die jou optimaal ondersteund bij jouw online werkzaamheden. Kortom op deze locatie krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten die jouw werkdag aangenaam maken.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto door zijn ligging vlakbij de A5. Deze snelweg heeft een directe verbinding met de A4 en de A9 waardoor jij en jouw bezoekers een goede verbinding hebben met andere steden. Bij het huren van een kantoorruimte krijg je bovendien een privé parkeerplek tot jouw beschikking. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. De bushalte om de hoek heeft een directe verbinding met Station Sloterdijk. Vanuit hier heb je een goede verbinding met diverse hotspots in de omgeving. Daarnaast kunnen de vele bedrijven en professionals die gevestigd zijn op dit bedrijvenpark wellicht meerwaarde bieden voor jou en jouw business. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan Poortland in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden van deze prachtige kantoorruimtes aan het Poortland in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje op deze prachtige locatie op het bruisende Sloterdijk. 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Poortland 242

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen