Kantoorruimte huren Amsterdam, Brouwersgracht 238

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Gemeubileerd
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brouwersgracht 238 in Amsterdam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht 238 in Amsterdam

Wil jij een prachtige kantoorkamer huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dit kantoorpand gelegen in de grachtengordel van Amsterdam biedt jou de mogelijkheid om een prachtige kantoorkamer te huren op een unieke plek in het centrum van Amsterdam.

Kantoorruimte huren

Op dit moment is er een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 85m2. Deze ruime kantoorkamer huur je al voor maar €2.290,- per maand. Deze prijs is inclusief de servicekosten, dus geen bijkomende verrassingen! 

Razendsnelle WiFi, 24/7 toegankelijk en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorpand aan de Brouwersgracht in Amsterdam wordt jij van vele gemakken voorzien. Voor het uitvoeren van jouw online werkzaamheden kun je gebruik maken van het aanwezige WiFi netwerk. Daarnaast zorgen de grote raampartijen aan de voorkant van dit grachtenpand voor veel daglicht. Omdat jouw werkplek 24/7 toegankelijk kun jij jouw werktijden zeer flexibel inplannen. Het kantoorpand beschikt over een nette pantry waar jij heerlijk je eigen maaltijd kunt bereiden tijdens een dag hard werken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een unieke locatie in de grachtengordel van Amsterdam. Vanuit jouw nieuwe werkplek wandel je snel het bruisende centrum van Amsterdam in. Hier zijn veel winkels en horecagelegenheden gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! Tijdens of na een dag hard werken kun jij heerlijk genieten van een heerlijk hapje en drankje bij diverse horecagelegenheden. Met een kantoorruimte op deze locatie laat jij een onvergetelijke indruk achter bij jouw bezoekers. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten wandel je naar het Centraal Station van Amsterdam. Vanuit hier reis je snel naar meerdere grote steden in de omgeving. Ook bevindt zich binnen 200 meter een bushalte die jou in verbinding brengt met diverse belangrijke hotspots.

Kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam?

Wil jij binnenkort trotse huurder worden van deze prachtige kantoorruimte aan de Brouwersgracht in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoed consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen je helpen bij het inplannen van een bezichtiging op deze geweldige locatie. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brouwersgracht 238

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen