Kantoorinrichting

Stimulerende kantoorinrichtingen van panden in Utrecht

Wat is er nou fijner dan een kantoorinrichting die jou en je medewerkers stimuleert? Doe inspiratie op door de volgende kantoorinrichtingen in Utrecht te bekijken, lees het blog!

Stimulerende kantoorinrichtingen van panden in Utrecht

Ben jij benieuwd naar de meest unieke kantoorinrichting van Utrecht? Wij hebben 9 stimulerende kantoorpanden op een rijtje gezet, die je een creatieve boost geven en de productiviteit verhogen. Lees snel verder voor onze top 9 kantoorpanden in Utrecht en omstreken! 

09 urban scandinavian of industrial kies

9 Unieke kantoorinrichtingen in Utrecht

1. Warme kantoorinrichting in Utrecht

Kleurrijk, warm en veel licht. Dat zijn de woorden die direct door je hoofd schieten bij het zien van dit moderne kantoorpand in Utrecht. Aan het Jaarbeursplein, vlakbij het bruisende centrum van Utrecht, is het heerlijk werken. De warme kantoorinrichting is gecombineerd met praktische elementen om de werkdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Kortom: zoek jij een stimulerende kantoorinrichting in Utrecht die ook nog eens ontzettend sfeervol is? Dan is deze kantoorunit echt iets voor jou!

Jaarbeursplein 15 warme kantoorinrichting UtrechtOp deze locatie geniet je van een sfeervolle kantoorinrichting.


Bekijk het Jaarbeursplein 15

2. Karakteristiek kantoorpand met ruimte om te genieten

Aan de Atoomweg vinden we een kantoorpand met een karakteristieke inrichting, zoals je kunt zien in de volgende video. Voor de kantoorinrichting is gekozen voor een combinatie van moderne materialen met een industriële touch. Werknemers worden in deze kantoorruimte in Utrecht op hun wenken bediend. Zo zijn er veel planten, is er ruimte voor ontspanning en is rekening gehouden met een natuurlijke lichtinval. Een stimulerende kantoorinrichting ten voeten uit. Bekijk het zelf in de onderstaande video.


Bekijk de Atoomweg 50

3. Kantoorruimte met winkelmogelijkheid

Op steenworp afstand van het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne staat een kantoorpand waar je alle kanten mee op kunt. Of je nu een flexwerkplek of een kantoorkamer zoekt, in beide gevallen is deze kantoorruimte in Utrecht echt iets voor jou. De kantoorinrichting is sfeervol, met veel aandacht voor kleurgebruik en inspirerende accessoires. Een loungeruimte met comfortabele stoelen en dierenkleden is toch heerlijk om een (micro)pauze te nemen? Zelfs als werkplek zou het niet misstaan, zo'n loungeruimte is een inspirerende kantoorinrichting waar de meest creatieve ideeën naar boven komen.

Leidseveer 2 10 UtrechtDit is iets wat we de laatste tijd veel meer zien. Een lounge om niet alleen te ontspannen, maar ook om jouw klanten te ontvangen en brainstormsessies te houden.


Bekijk de Leidseveer 2-10

4. Stimulerende kantoorinrichting met planten

Groen! Dat planten in jouw kantoorruimte plaatsen altijd een goed idee is, weten we inmiddels maar al te goed. Deze stimulerende kantoorinrichting in Utrecht staat vol met de mooiste planten. Van cactussen tot bonsaiboompjes en van varens tot monsterplanten, je kunt het zo gek niet bedenken of deze kantoorunit heeft er minstens één van staan. De rest van de kantoorinrichting is prachtig gevormd rondom te planten en al het groen.

Natuurlijke elementen, retro accessoires en stijlelementen die je niet had verwacht, dat is precies waar het om draait aan de Europalaan. Dit kantoorpand heeft naast de inspirerende kantoorinrichting nóg meer inspiratie te bieden. Door middel van social events is er voor alle huurders de mogelijkheid om zich te laten inspireren door elkaar. Doe inspiratie op door de volgende video te bekijken:


Bekijk de Europalaan 500

5. Koffie drinken in de tuin van een prachtig kantoorpand in Utrecht

Een karakteristiek kantoorpand in Utrecht met een tuin, wie wil dat nou niet? Aan de Laan van Chatroise staat zo'n pareltje. Het is gelukt om de kantoorinrichting te matchen met de prachtige buitenkant. Het resultaat is indrukwekkend: een op en top stimulerende kantoorinrichting die bovendien voorzien is van alle gemakken. Binnen is er ruimte voor coworking en vergaderen, maar ook in alle rust werken is geen enkel probleem.

De klassieke stijlelementen die voor deze kantoorruimte zo kenmerkend zijn, zorgen voor een stimulerende kantoorinrichting waar heerlijk gewerkt kan worden. Ben je even toe aan een pauze? Ga dan lekker de tuin in voor een wandeling of een kop koffie tussen de bloemen en planten. Een inspirerende omgeving is het sowieso, dus je zult je niet snel vervelen hier!

Laan van Chatroise 166 Utrecht kantoorinrichtingHuur jij hier binnenkort een kantoorruimte op deze sfeervolle locatie?


Bekijk de laan van Chatroise 166-174

6. Grachtenpand en unieke kantoorunit in één

Een grachtenpand in Utrecht brengt de nodige verwachtingen met zich mee. Je verwacht authenticiteit, monumentale uitstraling en een mooie locatie in de binnenstad. Dit kantoorpand in Utrecht heeft het allemaal, maar ook aan luxe ontbreekt het niet. Door de monumentale uitstraling ben je altijd verzekerd van authentieke elementen, maar de rest van de kantoorinrichting kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een stimulerende kantoorinrichting. Dit doe je door in een paar klassieke lijsten (past perfect bij de uitstraling van de kantoorruimte) een inspirerende spreuk te plaatsen, of door simpelweg een paar planten in iedere kantoorkamer neer te zetten. Planten hebben immers altijd een goede uitwerking, dus daar kun je nooit genoeg van hebben. Neem maar eens een kijkje via de volgende video:


Bekijk de Kromme Nieuwengracht 3

7. Unieke kantoorinrichting mét uitzicht

Zien we daar nu een kleinere variant van de Erasmusbrug? Dit kantoorpand staat toch echt in Utrecht en is absoluut het vermelden waard. Uiteraard is de Erasmusbrug niet vanuit Utrecht te zien, maar de brug die deze skyline compleet maakt lijkt er behoorlijk op. Eigenlijk is alles in en om deze kantoorunit binnen handbereik.

De A12, een prachtig groen park om in de pauze een wandeling in de maken en een mooi uitzicht: je komt niets tekort en dan hebben we de kantoorinrichting nog niet eens besproken. Al het moois buiten wordt moeiteloos doorgetrokken naar binnen door middel van grote ramen, zoals je ziet in onderstaande video. Voeg daar strakke stijlelementen, een hele hippe pantry en een veel groen aan toe en alle ingrediënten voor een stimulerende kantoorinrichting zijn aanwezig! Helaas zijn er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar op deze locatie.


Bekijk de Papendorpseweg 91

8. Kantoorruimte met voor ieder wat wils

Vlakbij Utrecht ligt Vianen. Ook al is het misschien een beetje valsspelen van onze kant, deze unieke kantoorinrichting willen we jou niet onthouden! Voor ieder moment van de werkdag is een perfect passende werkplek. Of je nu wilt samenwerken, vergaderen, ongestoord werken of telefoneren met wat meer privacy: het kan allemaal in deze kantoorruimte. Op deze manier is er voor iedereen een stimulerende kantoorinrichting. Bekijk zelf de volgende 3D Virtual Tour eens voor een goed beeld van dit kantoor.


Bekijk De Limiet 13-15

9. Kantoorvilla met matchende kantoorinrichting in de buurt van Utrecht: Hilversum

Op zoek naar een kantoorvilla in Utrecht, maar nog niet wat kunnen vinden? Kijk dan eens in de buurt van Utrecht, zoals in Hilversum. Dit volgende kantoorpand is namelijk echt de moeite waard. Bekijk de volgende video maar eens! Karakter is moeiteloos gecombineerd met efficiëntie. Bovendien zorgt de natuurlijke lichtinval voor een inspirerende kantoorinrichting waarin het prettig werken is. Voor zo'n karakteristiek pand is er zelfs veel natuurlijk licht, waardoor de werkdag vanzelf een feestje wordt. In deze kantoorruimte is voor ieder wat wils: ruime kantoorkamers voor samenwerken of vergaderen, kleinere ruimtes om alleen te werken of een kort overleg te voeren en een loungegedeelte om te ontspannen.


Bekijk de Koninginneweg 11

Jouw eigen stimulerende kantoorinrichting, eenvoudig en snel!

Hoe zou jij een stimulerende kantoorinrichting graag willen zien? Industrieel, strak en clean of juist karakteristiek? Deze 9 unieke kantoorpanden in Utrecht en omstreken hebben allemaal een stimulerende kantoorinrichting op hun eigen manier. Heb jij de perfecte kantoorruimte in Utrecht gevonden, maar wil je deze graag personaliseren met je eigen kantoordesign? Dat kan! Want bij SKEPP helpen wij je niet alleen met het vinden van jouw kantoorruimte, deze kun je ook nog eens laten inrichten met Officeplanner.


Ja, ik wil meer informatie

Binnen 1 week heb jij jouw kantoorinrichting al op locatie. En het mooie is, dat je deze kunt huren/leasen, waardoor je niet opeens een lap geld kwijt bent. Bekijk ook eens de webshop voor het kantoormeubilair van SKEPP of bekijk de Officeplanner-pagina voor meer informatie: 

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Behoefte aan meer inspiratie en creativiteit op kantoor? Wij hebben dé tips voor een inspirerende kantoorinrichting voor jouw werknemers. Je leest het hier!

Lees meer
Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Heb jij er al over nagedacht of een desktop of een laptop het beste past in jouw kantoorinrichting? Lees dit blog en kom er achter wat past bij jouw organisatie!

Lees meer
7 verschillende kantoorinrichting designs op een rijtje

7 verschillende kantoorinrichting designs op een rijtje

Je zie door de bomen het bos niet meer met zoveel kantoorinrichtingen! Welke moet je nu kiezen? Wij helpen je door de meest populaire designs op een rij te zetten.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies