VERHUURD

Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 91

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Papendorp!

Kantoorruimte huren aan de Papendorpseweg (Papendorp)

Dit kantoorpand aan de Papendorpseweg in Utrecht is gebouwd in 2003 en heeft een gebruiksoppervlakte van 35.910 m2. Het is een zeer modern kantoorpand en heeft zelfs energielabel A! Het kantoorpand is op bedrijventerrein Papendorp gevestigd en heeft verschillende horecagelegenheden in de omgeving. Het aangrenzende kantoorpand heeft een bedrijfsrestaurant waarvan gebruik mag worden gemaakt en in de omgeving zitten verschillende lunchrooms en een Lidl. Op ongeveer 2 minuten lopen ligt een park waar je in de pauze lekker kunt wandelen en lunchen. 

Huurprijzen

In dit moderne kantoorpand zijn 3 full service kantoorruimtes beschikbaar met vele extra’s. De kantoorruimten zijn ieder 19 m2 en zijn te huur voor €2000,- per maand. Bij de huurprijs inbegrepen zijn onder andere de schoonmaak, internet, koffie en gebruik van de vergaderruimte. De moderne kantoorruimten stralen luxe en ambitie uit. Gasten en klanten die jij hier gaat ontvangen zullen zich gelijk thuis voelen. 

Schoonmaak, internet en koffie inbegrepen

De moderne kantoorruimten aan de Papendorpseweg in Utrecht worden full service aangeboden. Je mag gratis gebruik maken van de vergaderruimte, de kantoorruimten en gezamenlijke ruimten worden schoongemaakt en internet en koffie zijn ook inbegrepen. Als huurder heb je 24/7 toegang en je kunt je kantoorruimte gemeubileerd huren. Het zijn lichte kantoorruimten met ieder een eigen klimaatregeling. Naast gebruik van de pantry mag je ook het dakterras gebruiken, deze is momenteel nog leeg maar wordt zeer binnenkort ingericht. Zo hoef jij niet altijd in je kantoor te zitten, maar kan je ook een babbeltje maken op het dakterras. Bovendien is er een luxe keuken aanwezig in het kantoorpand. Tegen betaling kan je gebruik maken van de afgesloten parkeerplaats, maar je bezoekers kunnen gratis parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Naast alle luxe extra’s is het kantoorpand ook nog eens uitstekend te bereiken. De bushalte is slechts 2 minuten lopen en heeft een rechtstreekse verbinding met Utrecht centraal. Kom jij liever met de auto? Het kantoorpand ligt rechtstreeks aan de A2 en de A12. Zo kan jij vanaf kantoor snel en makkelijk het hele land doorreizen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Papendorpseweg?

Wil jij ook een luxe en representatieve kantoorruimte huren waar jij al jouw klanten en gasten kunt ontvangen? Een kantoorpand dat echt een visitekaartje van jouw bedrijf is? Plan dan snel en vrijblijvend een rondleiding en wordt ook verliefd op dit prachtige kantoorpand!

Luxe full service kantoorruimten te huur in Utrecht Papendorpseweg 91 Utrecht Papendorp Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

1 beoordelingen Papendorpseweg

Er is een bedrijfsrestaurant aanwezig waar je goed kunt eten, echt super!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!