Kantoorinrichting

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Behoefte aan meer inspiratie en creativiteit op kantoor? Wij hebben dé tips voor een inspirerende kantoorinrichting voor jouw werknemers. Je leest het hier!

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Kan jouw kantoorinrichting wel een flinke update gebruiken? Ga dan voor een inspirerende, creatieve kantoorinrichting. Dat ziet er niet alleen ontzettend fancy uit, je maakt jouw werknemers er ook nog eens gelukkiger én productiever mee! Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen, dus lees (en kijk!) snel mee voor niet-te-missen musthaves voor jouw creatieve kantoorinrichting!

05 designinrichtingspakket basis wensen eisen

Hot items om jouw kantoorpand van een inspirerende kantoorinrichting te voorzien

Iedereen wil tegenwoordig een uniek sausje over zijn of haar kantoorinrichting, maar het kan best lastig zijn om dat op een inspirerende manier voor elkaar te krijgen. Gelukkig helpen wij jou uit de brand met een paar hot items om de creativiteit in jouw kantoorruimte de vrije loop te laten.

Hot item 1: planten zorgen voor een inspirerende kantoorinrichting

Het is vast niet de eerste keer dat wij iets vertellen over het nut van planten op kantoor en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Deze groene vriendjes en vriendinnetjes hebben af en toe een beetje liefde nodig, maar geven er zo veel voor terug. Planten zorgen veel minder stress bij jouw werknemers. Daarnaast zijn ze concentratieverhogend, waardoor de beste ideeën nét wat makkelijker in je op komen.

Planten maken een kantoorruimte dus niet alleen op het ook wat vrolijker, zo'n creatieve kantoorinrichting is daadwerkelijk goed voor de creativiteit en inspiratie bij jou op kantoor. Voor een perfect voorbeeld van een inspirerende kantoorinrichting met planten kun je kijken naar dit kantoorpand in Amsterdam aan de Johan Huizingalaan.

Hot item 2: natuurlijk licht in de kantoorruimte maakt alles beter

We weten het: dit klinkt zweverig. Niets is echter minder waar, want daglicht heeft zoveel voordelen! Zo zorgt veel daglicht in jouw kantoorpand voor een prettig humeur, meer creativiteit en meer inspiratie. Bovendien heeft daglicht invloed op het energielevel. Scheelt direct weer koffie!

Hot item 3: een loungeruimte als ultieme creatieve kantoorinrichting

Loungen is goed voor de creativiteit en inspiratie van iedereen in jouw kantoorunit. Zo nu en dan een beetje ontspanning pakken in een lekkere loungestoel maakt het (werk)leven nu eenmaal een stuk leuker, en blije mensen hebben blije ideeën. Zo'n loungeruimte mag dus niet ontbreken in jouw creatieve kantoorinrichting!

Hot item 4: chaos in jouw kantoorpand

Uitpuilende mappen, bureaus vol papier en een scrumbord met een stortvloed aan memo's. Klinkt niet echt als een hot item hè. Gelukkig bedoelen we dit niet bij deze chaos in jouw kantoorpand. Bij het creëren van een inspirerende kantoorinrichting is het belangrijk om out-of-the-box te denken en niet alles perfect te willen maken. Hier en daar een rommeltje zorgt er juist voor dat werknemers creatieve ideeën krijgen. Rommel helpt namelijk bij het loslaten van oude patronen en gewoontes.

Demmersweg 3 5221Kantoorplanten, goede verlichting, een fijne loungehoek en een nette kantoorinrichting zorgen voor voldoende inspiratie!

Hot item 5: een inspirerende kantoorinrichting met spreuken

Niets is leuker dan werknemers invloed geven in hun eigen kantoorinrichting. Onze tip is om iedereen een lege lijst te geven die vervolgens naar eigen inzicht gevuld mag worden. Dat kan een afbeelding zijn, maar ook een inspirerende spreuk aan de muur is altijd leuk. Zo'n persoonlijk item werkt vaak ontzettend inspirerend en komt de creativiteit ten goede. Persoonlijke lijsten zijn dus niet alleen een creatieve kantoorinrichting, ze zijn ook de ultieme motivator!

Deze vijf hot items helpen jou een eind op weg naar een creatieve kantoorinrichting. Wil je graag nóg meer inspiratie? Bekijk dan onze webshop of ga dan naar onze Officeplanner pagina en laat je helpen bij het creëren van jouw inspirerende kantoorinrichting!

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

De hele week kijk je er naar uit: de vrijmibo! Daarom moet jij in jouw kantoorinrichting de ruimte voor de gezellige afsluiter van de werkweek niet vergeten. Doe hier inspiratie op!

Lees meer
Geef jouw imago een boost met een moderne kantoorinrichting!

Geef jouw imago een boost met een moderne kantoorinrichting!

Past de inrichting van jouw kantoorpand wel bij jouw bedrijfsidentiteit? Weet jij niet precies hoe dit moet? Lees dan dit blog en boost jouw imago met een moderne kantoorinrichting!

Lees meer
De 3 belangrijkste kantoorinrichtingstrends van nu

De 3 belangrijkste kantoorinrichtingstrends van nu

Ben jij benieuwd welke trends op het gebied van kantoorinrichting nu echt belangrijk zijn? In dit blog vind je de meest populaire trends van dit moment. Lees het hier!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies