Super deal

Zwolle Centraal Station, Hanzeplein 11-27

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Hanzeplein in Zwolle Centraal Station? Dan is dit kantoorgebouw uit het jaar 2000 misschien wel iets voor jou. Het kantoor is gevestigd op het kantorenpark ‘Hanzeland’ en heeft een representatieve uitstraling. Buiten het goed uitziende pand om, is het ook nog eens goed bereikbaar met zowel de auto, fiets en openbaar vervoer.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 3 dagen in de week voor een maandelijks bedrag van maar €150,-. Denk je binnen 3 dagen niet jouw werkzaamheden af te kunnen ronden, is er ook de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 5 dagen in de week. Voor een bedrag van €250,- in de maand ben jij verzekerd van een werkplek in een leuke en ruime omgeving. Een groot bureau en een comfortabele stoel maken de werkplek helemaal compleet.

Presentatieruimte, bemande receptie en snelle internetverbinding

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station), kan je gebruik maken van vele voorzieningen binnen het kantoorgebouw. Zo zijn er presentatieruimten aanwezig, is er de gehele dag door koffie/thee, een luxe pantry en is er een bemande receptie. Zij kunnen je eventuele gasten ontvangen, je post verwerken en binnenkomende telefonie doorschakelen. Daar boven op komt ook nog eens de super snelle internet verbinding. Snel en efficiënt werken, daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Locatie en bereikbaarheid

Om met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte te reizen kost je dat slechts 2 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze lijn is aangesloten op het treinstation van Zwolle. Maar het treinstation Zwolle is ook makkelijk lopend bereikbaar, namelijk binnen 10 minuten. Ook zijn er opritten van verschillende snelwegen zoals de A28 en A50 binnen 5 minuten te bereiken. Dicht in de buurt van het kantorenpark is er bos gelegen, genaamd Spoolderbos. Heerlijk tijdens je pauze een wandeling, of juist na werktijd je hoofd even lekker leeg maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Hanzeplein in Zwolle Centraal Station?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze toffe locatie aan het Hanzeplein in Zwolle Centraal Station? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte. Mocht je nog vragen hebben of het pand met eigen ogen willen bekijken, gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP. Wij helpen jou aan een kantoorruimte aan het Hanzeplein.

3 beoordelingen Hanzeplein

Toffe werkplek met leuke ondernemers.

Er worden geregeld leuke events georganiseerd. Zeker een aanrader!

Een hippe omgeving waar ik als ZZP-er een werkplek huur.

Vaak wanneer ik gasten over de vloer krijg kan ik gebruik maken van de vergader/presentatie ruimte, erg fijn!

Fijne plek om te werken.

Worden veel dingen georganiseerd en actief gezorgd voor uitwisseling met andere ondernemers.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!