Kantoorruimte huren Zwolle Centraal Station, Hanzelaan 268-290

Voorzieningen
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zwolle, Station 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Zwolle 6 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hanzelaan 268-290 in Zwolle Centraal Station

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hanzelaan in Zwolle

In het kantorenpark van Zwolle, aan de Hanzelaan, is dit moderne en representatieve kantoorpand gelegen. Het kantoorgebouw is in 2000 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 8764 m2. Dit kantoorpand springt direct in het oog wanneer u het kantorenpark op rijdt, door de donkere stenen en het vele glaswerk. De kantoorruimten kenmerken zich door de hoge plafonds en de hoge mate van lichtinval. Een uitstekende locatie voor uw onderneming!

Huurprijzen

Het kantoorgebouw aan de Hanzelaan in Zwolle beschikt over 7 verdiepingen. Je huurt hier kantoorruimte op maat vanaf 12 m2. Wanneer je besluit hier een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, kunt je profiteren van de vele doorgroeimogelijkheden op deze locatie! Op deze locatie in Zwolle huur je een kantoorruimte voor een aantrekkelijke huurprijs van €135,- per m2 per jaar.

24/7 toegang, parkeerplaatsen en een pantry

Wanneer u je een kantoorruimte huurt in dit kantoorgebouw kun je profiteren van verschillende services en voorzieningen. Zo heb je 24/7 toegang tot het kantoorgebouw en zijn er parkeerplaatsen, een pantry en lift aanwezig. Deze voorzieningen zorgen er voor dat je zorgeloos kunt werken en jij je volledig op je onderneming kunt richten!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo ligt dit pand direct aan het NS station van Zwolle! Ook met de auto ben je vanaf de snelweg al binnen 7 minuten op locatie! Het kantoorgebouw ligt heel erg centraal, dit biedt veel voordelen, zoals; een leuke coffeebar, restaurants waar je goed kunt eten en mocht je van shoppen houden, winkels zijn om de hoek!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hanzelaan in Utrecht?

Heeft bovenstaande informatie jou interesse gewekt en wil je wel eens een kijkje nemen in dit kantoorpand? Dat is geen enkel probleem! Via een van onze vastgoedconsultants plan je gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit kan via het rondleidingenformulier of door telefonisch contact op te nemen.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Het vele glaswerk zorgt voor veel daglicht in de kantoorruimten!

C

Heel mooi kantoorgebouw.

Strak afgewerkt, zowel van binnen als van buiten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hanzelaan 268-290

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner