Kantoorruimte huren Zutphen, Waterstraat 5

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Waterstraat 5 in Zutphen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zutphen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Op zoek naar werkplekken? In Zutphen huurt u per minuut!

Aan de Waterstraat in Zutphen huurt u een ruime en lichte coachruimte of werkplek, bij SKEPP! Het betreft een modern kantoorgebouw met dito kantoorruimten. Het grote voordeel is dat u alleen betaalt voor de tijd dat u aanwezig bent.

Open de deur van het kantoor in Zutphen met de app op uw telefoon

Met een speciale gratis applicatie op uw telefoon of iPad opent u de deur van het kantoorpand in Zutphen. Bij het verlaten van de kantoorruimtes checkt u uit via de app. De aanwezige tijd zal u in rekening worden gebracht. Ideaal, want u betaalt nooit teveel als u besluit om hier te huren!

Een prachtige plek in het stadshart van Zutphen

U kunt gebruik maken van de diverse voorzieningen. De mensen van de receptie zullen altijd klaar staan om u te helpen. De kantoorruimtes liggen midden in het centrum van Zutphen, aan een rustige straat. De haven en de IJssel zijn te vinden op korte afstand van de kantoorruimtes.

Laat u overtuigen door een bezoek aan dit kantoorpand

Kortom, een rustige plek om te huren en voorzien van diverse voordelen! Ga gauw kijken in dit kantoorpand te Zutphen, door een rondleiding in te plannen via het menu rechts op deze pagina!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Strak afgewerkte ruimte.

En een prachtig kantoorpand overigens!

T

Prachtige locatie aan het water.

Leuke werkomgeving.

L

Mooi authentiek pand met goede vergaderfaciliteiten en kantoren.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Waterstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen