Kantoorruimte huren Zutphen, Ijsselkade 7

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ijsselkade 7 in Zutphen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 389 € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ijsselkade in Zutphen

Wil jij een fijne kantoorruimte huren aan de Ijsselkade in Zutphen? Neem dan eens een kijkje op deze aantrekkelijke locatie. Hier is momenteel een mooie kantoorruimte beschikbaar die wellicht uitkomst kan bieden voor jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze locatie.

Kantoorruimte huren

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 25m2 en deze huur je al voor maar €350,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten! Deze kantoorkamer heeft 2 prachtige grote ramen waar veel daglicht door naar binnenkomt. De ruimte is zeer geschikt voor 1 a 2 werkplekken waar jij heerlijk rustig kunt werken. 

Nette pantry, fijne vergaderruimte en eigen parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Ijsselkade in Zwolle krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Het kantoorpand beschikt over een gedeelde pantry die jij samen deelt met een andere verhuurder. Deze pantry kan een perfecte uitkomst bieden bij het klaarmaken van jouw maaltijd of het halen van een heerlijk bakje koffie/thee. Daarnaast deel je samen met een andere huurder een nette vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor 4 tot 6 personen en biedt een fijne plek om gezamenlijk te vergaderen en je gasten te ontmoeten. Het kantoorpand heeft een eigen parkeerplaats waar jij toegang hebt tot 1 a 2 parkeerplekken. Hierdoor is er altijd een parkeerplaats voor jou en jouw bezoekers.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een aantrekkelijke locatie net buiten het centrum van Zutphen. Jouw nieuwe werkplek bevindt zich vlakbij de N345 die een goede verbinding biedt tot zowel de A1 als de A50. Dat maakt deze locatie goed bereikbaar door middel van de auto. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Met het Station van Zutphen op loopafstand heb jij een goede trein en busverbinding met diverse steden en hotspots in de omgeving. Het centrum van Zutphen is makkelijk en snel te bereiken en biedt vele mogelijkheden om even heerlijk te ontspannen of om je dagelijkse boodschappen te halen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Ijsselkade in Zutphen?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren in dit kantoorpand aan de Ijsselkade in Zutphen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging. Zodat jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ijsselkade 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen