Kantoorruimte huren Zutphen, Hekkehorst 32

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hekkehorst 32 in Zutphen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zutphen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hekkehorst (Leesten)

In de buurt Verspreide huizen Leesten staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in 2003. Het betreft een kantoorgebouw met een totale gebruiksoppervlakte van 1189 m2. Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Revelhorst in Zutphen en wordt omgeving door veel groen. Rivier de IJssel ligt in de nabije omgeving, een perfecte plek dus om jouw bedrijf op te starten. 

Huurprijzen, kantoor Hekkehorst, Zutphen

In dit kantoorpand is een totale oppervlakte te huur van 1053 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €5750,-. Deelverhuur is eventueel mogelijk, hiervoor kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Je huurt in dit kantoorpand voor een minimum termijn van 6 maanden. 

Hekkehorst: airco, beveiliging en een kantine 

In de te huren ruimte zijn de volgende voorzieningen aanwezig: airco, systeemplafond, TL-verlichting, databekabeling en inbraaksystemen. Ook beschikt dit kantoorpand over een kantine en een nette pantry. Een prima lijstje met voorzieningen, toch? Ook is het mogelijk een parkeerplaats te huren op het parkeerterrein, echter langs de openbare weg is er ruim voldoende gelegenheid tot gratis parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid, Hekkehorst, Zutphen

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Hekkehorst in Zutphen hoef jij je geen zorgen te maken. Bushalte Bronsbergen ligt namelijk op een loopafstand van 4 minuten. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Met de auto is het kantoorpand ook prima bereikbaar. Zo ben je vanaf zowel de A1 als de A18 en A348 binnen 20 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hekkehorst?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Hekkehorst in Zutphen? Plan dan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

U

Goed dat er parkeerplekken aanwezig zijn bij dit pand.

Maakt het toch een stuk toegankelijker, ook voor zakenpartners..

L

Goede locatie op het bedrijventerrein, wel een ietwat saai pand vergeleken met sommige kantoorpanden van deze tijd.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hekkehorst 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen