VERHUURD
Super deal

Rotterdam Brainpark, Lichtenauerlaan 40

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Brainpark!

Kantoorruimte huren aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam (Brainpark)

Representatieve kantoorruimte huren op een ideale locatie vlakbij de Rijksweg A16 in Rotterdam? Brainpark is een zeer representatief kantorenpark om te huren. Het kantoorpand zelf is van alle gemakkelijk voorzien en past bij een bedrijf die zakelijkheid en ambitie wil uitstralen. Bedrijven die momenteel al een kantoorruimte huren op dit kantorenpark zijn Het Kadaster, Price Waterhouse Coopers en het Novotelhotel. 

Huurprijzen

Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand. Het betreft een grote ruimte van 280 m2. Deze ruimte is te huur voor een bedrag van €139,- per m2 per jaar. Deze prijs is marktconform te noemen. In principe huur je hier kantoorruimte voor een termijn van 5 jaar. Zoek jij voor een kortere periode kantoorruimte? Neem voor de zekerheid contact op, dan zullen de mogelijkheden besproken worden. 

Receptiebalie en lift 

De kantoorruimte die beschikbaar is wordt casco opgeleverd. Er zijn wel enkele standaard voorzieningen aanwezig. De kantoorruimte beschikt namelijk over een afgesloten entree met een verzorgde receptiebalie. Bovendien is er in het kantoorpand een lift aanwezig, wel zo prettig als je op een verdieping huurt. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een nette pantry en klimaatinstallatie. Hierdoor kun jij tijdens de warme zomerdagen op prima op kantoor zitten. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kent een zeer gunstige ligging. De dichtstbijzijnde bushalte is Rotterdam Lichtenauerlaan. Je raadt het al, deze bushalte ligt vlakbij het kantoorpand. Verder is het kantoorpand met de auto het snelst te bereiken vanaf de A16. Kom je van deze snelweg, dan ben je binnen 2 minuten op kantoor. Bovendien is het kantoorpand gevestigd in een erg gezellige omgeving. Zo kun je samen met je collega’s gezellig een wijnproeverij bijwonen bij wijnbar La Causerie. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lichtenauerlaan?

Wil jij graag deze laatst beschikbare ruimte huren aan de Lichtenauerlaan? Dat kan! Plan hiervoor een rondleiding in. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. 

Kantoorruimte huren op Brainpark II in Rotterdam Lichtenauerlaan 40 Rotterdam Brainpark Toplocatie!

5 beoordelingen Lichtenauerlaan

Ik ben hier laatst wezen kijken en de voorzieningen, zoals de keuken en de vergaderruimten, waren erg goed. De kantoorruimte zag er ook netjes uit.

Ik ben op zoek naar een pand dat goed bereikbaar is vanaf de snelweg omdat ik veel onderweg ben voor mijn werk. Dit kantoor heeft een goede prijs en goede voorzieningen.

Mooie grote kantoorruimten

Zelf in te richten ruimten, zo kun je het helemaal naar eigen smaak inrichten.

Hele gunstige ligging in Rotterdam, vlakbij de snelweg. Maakt het pand goed bereikbaar.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!