VERHUURD
Super deal

Eindhoven Noord, Science Park Eindhoven 5630

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Noord!

Kantoorruimte huren aan het Science Park (Son)

Op zoek naar een kantoorruimte in de buurt van Eindhoven? Dit kantoorgebouw ligt ten noorden van Eindhoven, op industrieterrein Ekkersrijt. Vele bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en high-tech zijn momenteel werkzaam op dit kantorenpark. Dit kantoorgebouw stamt uit het jaar 2000, is voorzien van energielabel A en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4277 m2.

Huurprijzen, kantoor Science Park, Son en Breugel

In dit kantoorgebouw zijn kantoorruimten te huur voor een bedrag van €259,- per werkplek per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe goedkoper het maandbedrag. Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar met 10 werkplekken. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €2130,- per maand. Je huurt in principe voor een periode van minimaal 1 jaar. Liever voor de korter termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Science Park: 24/7 toegang, WiFi en vergaderruimte

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maak je direct gebruik van alle aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Zo is er een razendsnelle WiFi-verbinding aanwezig en maak je gratis gebruik van de aanwezige vergaderruimte. En of je nu graag ’s avonds of zelfs ’s nachts werkt, dat is binnen dit kantoorgebouw geen enkel probleem. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Science Park, Son en Breugel

Dit kantoorpand, gelegen aan het Science Park in Eindhoven, is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Telecom Son, deze bushalte ligt op een afstand van slechts 500 meter. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan zijn de A50, A2 en de A58 de dichtstbijzijnde snelwegen. Vanaf deze snelwegen zit jij binnen enkele minuten op jouw bureaustoel.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Science Park?

Zou jij graag deze laatste ruimte met 10 werkplekken willen huren? Wees er dan snel bij! Dit is namelijk een erg populaire werklocatie. Plan vandaag nog een rondleiding in en kom de kantoorruimte met eigen ogen bekijken.

Kantoorunits te huur op Science Park nabij Eindhoven Science Park Eindhoven 5630 Eindhoven Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!