VERHUURD
Super deal

Eindhoven Noord, Anderlechtstraat 15

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Noord!

Kantoorruimte huren aan de Anderlechtstraat in Eindhoven (Noord)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord? Dan is dit pand met een zakelijke en moderne uitstraling uit 2002 helemaal wat voor jou. De totale gebruiksoppervlakte van dit pand is 8171 m2 waarvan 736 m2 is gevestigd op de vijfde verdieping, hier vind je ook kantoorkamers die beschikbaar zijn voor verhuur. . Wees gerust, deze werkplekken zijn makkelijk bereikbaar met de aanwezige lift.

Huurprijzen

Binnen dit pand zijn nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. De ruimten zijn vanaf 30 m2 en lopen op tot 67 m2. De prijs-kwaliteitverhouding in dit zeer markante kantorencomplex is zeker gunstig. Zo betaal je voor een kantoorkamer van 30 m2 een maandelijks bedrag van maar €312,-. Een grotere kantoorunit van 40 m2 is te huur voor €416,- per maand.

Parkeergarage, koffiebar en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Anderlechtstraat in Eindhoven komen er ook vele voordelen bij kijken, namelijk de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten. Het kantoorpand beschikt over een parkeergarage waar je gebruik van kunt maken. Op de begane grond is er een bemande receptie die jou kan ondersteunen bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Er is op de begane grond een horecagelegenheid, de plek waar je de lekkerste koffie van Eindhoven drinkt. Tip: drink het vervolgens op het prachtige terras op. Ook zijn er vergaderruimten beschikbaar in dit kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit pand is ideaal, het is namelijk makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer je met het openbaar vervoer wil reizen, is het slechts 8 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Wijnpeerstraat) naar het kantoorpand. Het pand ligt direct aan de Kennedylaan en rijd je met de auto binnen 5 minuten het oprit van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) op. In de nabije omgeving van jouw werkplek is er een parkje aanwezig waar je in de pauze een lekkere wandeling kunt maken. Ook is er een tankstation en een supermarkt pick-up-point aanwezig, waardoor je gemakkelijk na een dag werken snel boodschappen kunt halen voor het avondeten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Anderlechtstraat?

Ben jij enthousiast over het ruime aanbod van kantoorruimten en de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding in een kantoorruimte aan de Anderlechtstraat in Eindhoven.

Kantoorruimte huren Eindhoven, Anderlechtstraat 15 Anderlechtstraat 15 Eindhoven Noord

2 beoordelingen Anderlechtstraat

Ontzettend veel werkplekken, maar toch heerst er een rustige werksfeer!

Comfortabele plek om te werken, erg fijne sfeer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!