Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Schurenbergweg 6

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Meibergdreef 8 min. lopen (0,7 km)
 • Treinstation Station Holendrecht 12 min. lopen (1,0 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schurenbergweg 6 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 3000 m2
  Huurprijs: € 17.500 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schurenbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Schurenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Zoek dan niet verder, wij hebben hier het ideale kantoorgebouw voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in 1987 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4904 m2, deze oppervlakte is verdeeld over een kantoorruimte en bedrijfsruimte. De ligging van het object is super, met zowel de auto als het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

Huurprijzen

De kantoorruimte die momenteel te huur is, heeft een totale oppervlakte van 3000 m2. Voor slechts een maandelijks bedrag van €17.500,- is deze kantoorruimte van jou. Het kantoorpand heeft een bijzondere uitstraling, het is namelijk modern en erg industrieel.  Deze industriële look wordt mede gecreëerd door de grote ramen en robuuste muren. Heb je eventueel ook interesse in de bedrijfsruimte? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. 

Parkeergelegenheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Schurenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost ben je volledig vrij in het inrichten van jouw nieuwe werkplek. Zo heeft het kantoorpand de mogelijkheid om meerdere vergaderruimten en/of belruimten te creëren. Erg handig voor een individueel gesprek met één van je collega’s of om een presentatie te geven voor een zakenrelatie. Daarnaast is er aan de voorzijde van het kantoorpand een grote parkeerplaats gelegen. Voor slechts €100,- extra in de maand ben jij verzekerd van een parkeerplek voor de deur, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op/afritten van de A2 en A9 liggen op een korte rijafstand vanaf jouw werkplek. Ook met het openbaar vervoer hoeft het niet lang te duren om je werkplek te bereiken, de bushalte ‘Amsterdam Meibergdreef’ ligt namelijk op een korte loopafstand van 7 minuten. Iets verder op ligt het treinstation ‘Holendrecht’, deze heeft een directe aansluiting op Amsterdam Centraal Station. Houd je van een lekkere lunch? In de nabije omgeving van het kantoorpand ligt La Place, erg lekker om met je collega’s in de middag te zitten en eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schurenbergweg in Amsterdam Zuid-Ood?

Enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Schurenbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Schurenbergweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Een representatief bedrijfsverzamelgebouw, waar een mooie grote kantoorruimte beschikbaar is.

Door de vele ramen is er een open en lichte ruimte gecreëerd

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schurenbergweg 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen