VERHUURD

Amsterdam Zuid-Oost, Paasheuvelweg 34A

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte te Huur direct gelegen aan de A2 en de A9 in Amsterdam Zuid-Oost!

Het kantoorgebouw is een modern en opvallend pand waar u kantoorruimte kunt huren. In de omgeving van het kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost bevinden zich kantoorgebouwen van diverse gerenommeerde bedrijven, maar ook de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard zijn toegankelijk.

Te huren kantoorruimte aan de Paasheuvelweg in Amsterdam

U huurt hier kantoorkamers tot 100 m2 en kantoorruimtes op maat vanaf 100 m2. De maximale oppervlakte aan kantoorruimte bedraagt 440 m2. De huurprijs van een kantoorruimte is €100,- per m2 per jaar. U kunt hier voor de lange termijn huren, maar flexibele periodes zijn absoluut bespreekbaar. Op dit moment zijn er helaas geen kantoorruimtes beschikbaar.

Het AMC, de IKEA en Bijenkorf om de hoek in Zuid-Oost

Nabij het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 34a in Amsterdam Zuid-Oost is het AMC Ziekenhuis gelegen. Datzelfde geldt voor bedrijven als IKEA en Bijenkorf. De kantoorruimtes liggen direct aan de snelwegen A2 en A9. Het NS-station Amsterdam Holendrecht is op loopafstand gelegen. Ook kunt u per metro of bus te reizen naar Amsterdam Zuid-Oost.

Amsterdam Zuid-Oost, een prachtig kantorenpark

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (<100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!