Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Paasheuvelweg 34A

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Paasheuvelweg 34A in Amsterdam Zuid-Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Zuid-Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te Huur direct gelegen aan de A2 en de A9 in Amsterdam Zuid-Oost!

Het kantoorgebouw is een modern en opvallend pand waar u kantoorruimte kunt huren. In de omgeving van het kantoorpand in Amsterdam Zuid-Oost bevinden zich kantoorgebouwen van diverse gerenommeerde bedrijven, maar ook de Amsterdam ArenA en de ArenA Boulevard zijn toegankelijk.

Te huren kantoorruimte aan de Paasheuvelweg in Amsterdam

U huurt hier kantoorkamers tot 100 m2 en kantoorruimtes op maat vanaf 100 m2. De maximale oppervlakte aan kantoorruimte bedraagt 440 m2. De huurprijs van een kantoorruimte is €100,- per m2 per jaar. U kunt hier voor de lange termijn huren, maar flexibele periodes zijn absoluut bespreekbaar. Op dit moment zijn er helaas geen kantoorruimtes beschikbaar.

Het AMC, de IKEA en Bijenkorf om de hoek in Zuid-Oost

Nabij het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 34a in Amsterdam Zuid-Oost is het AMC Ziekenhuis gelegen. Datzelfde geldt voor bedrijven als IKEA en Bijenkorf. De kantoorruimtes liggen direct aan de snelwegen A2 en A9. Het NS-station Amsterdam Holendrecht is op loopafstand gelegen. Ook kunt u per metro of bus te reizen naar Amsterdam Zuid-Oost.

Amsterdam Zuid-Oost, een prachtig kantorenpark

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (<100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Paasheuvelweg 34A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen