Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Paalbergweg 26

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Paalbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Huur jij graag een kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost, maar heb je nog niet de perfecte locatie gevonden? Geen probleem, neem een kijkje in het kantoorgebouw aan de Paalbergweg. In dit gerenoveerde kantoorpand zij nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Op deze locatie geef je een professionele uitstraling aan je organisatie. Benieuwd of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren van 25 m2 voor een maandelijks bedrag van €330,-. Deze kantoorunits zijn te vinden op de tweede en vijfde verdieping. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Het is ook mogelijk om op de derde verdieping een kantoorruimte te huren tussen de 100 m2 en 160 m2. Voor een kantoorkamer van 100 m2 betaal je €1166,-, inclusief alle bijkomende servicekosten. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Paalbergweg in Amsterdam Zuid-Oost, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Zo je kun bij het huren van een kantoorruimte ook gratis gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten. Erg handig voor een meeting met je collega’s of een presentatie aan een klant. Reizen jij en je collega’s met de auto naar werk? Aan de voorzijde van het kantoorpand kun je parkeren op eigen terrein, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij makkelijk jouw werkplek bereiken. Verschillende op- en afritten van rijkswegen zoals de A9, A2 en A10 liggen op een korte rijafstand van 5 minuten en het dichtstbijzijnde metrostation is te vinden op 150 meter. Vanaf het metrostation Holendrecht bereik je makkelijk het bruisende centrum van Amsterdam.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Paalbergweg in Amsterdam Zuid-Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Paalbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt. Heb je nog vragen of hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!