Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Maria Snelplantsoen 1

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam (Zuid-Oost)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1996 en heeft een representatieve uitstraling. Het is een representatief kantoorpand die gelegen is aan een rustige straat in de buurt Gein. De vele services en faciliteiten maken het een fijne locatie om een werkplek te huren.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar, te vinden in 1 grote kantoorruimte op de begane grond. Wanneer je een werkplek huurt maak je gebruik van de snelle internet verbinding en is het mogelijk om je af te sluiten met een collega of klant in de vergaderruimte. Een ander voordeel is dat jij zelf bepaald wanneer je gebruik maakt van jouw werkplek, dit kan dus ook in de avonduren zijn of in het weekend. Voor 1 werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,- in de maand. Huur je er liever een kantoorruimte van 120 m2 in de kantoorruimte? Ook dit is mogelijk! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en goede beveiliging

Het huren van een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost brengt vele voordelen met zich mee. Er is namelijk een pantry aanwezig waar je voor jezelf een lekkere kop koffie/thee kunt zetten en in de middag een lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar de kantoorunit? Dan heb je mazzel! Deze kan aan de voorzijde van het kantoorpand worden geparkeerd, erg uniek in Amsterdam. Neem je altijd je werkspullen mee naar huis voor de veiligheid? Dat is hier niet nodig. Het goede beveiligingsysteem zorgt er voor dat jij je werkspullen kunt laten liggen en met een gerust hart naar huis kunt gaan.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw in de rustige wijk van Amsterdam heeft een uitstekende ligging om met de auto heen te rijden, verschillende rijkswegen liggen namelijk op korte rijafstand. De A9, A1 en A2 zijn binnen gemiddeld 7 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer naar de kantoorkamer? Er zit een bus station op 2 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek, makkelijk en snel! In de nabije omgeving zijn er gezellige eettentjes te vinden en kun je sproten bij het Sportcentrum Pleizier.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid-Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan het Maria Snelplantsoen in Amsterdam Zuid Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een werkplek in een grote kantoorruimte op deze fantastische locatie aan het Maria Snelplantsoen.

Maria Snelplantsoen 1 Maria Snelplantsoen 1 Amsterdam Zuid-Oost Toplocatie!

1 beoordelingen Maria Snelplantsoen

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Je kunt hier een mooi kantoor van maken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!