Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Lemerlerbergweg 37

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lemerlerbergweg 37 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 438 € 416 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 877 € 833 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 64 m2
  Huurprijs: € 2.806 € 2.666 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 94 m2
  Huurprijs: € 4.105 € 3.900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Lemelerbergweg in Amsterdam

Wil jij een comfortabele kantoorruimte huren in het prachtige kantoorpand aan de Lemelerbergweg in Amsterdam? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en helpen je graag bij het inplannen van een een rondleiding op deze geweldige locatie. Dit kantoorgebouw aan de Lemelerbergweg biedt momenteel zowel kantoorruimtes als flexwerkplekken aan. Dit brede aanbod biedt vast een geschikte uitkomst voor jou!

Huren

In dit kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. Je huurt de kleinste kantoorkamer met een oppervlakte van 20 m2 al voor €833,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit pand heeft een oppervlakte van 64 m2 en kent een maandelijkse huurprijs van €2666,-. Heb je meer ruimte nodig? Neem dan contact met ons op dan bespreken we de vele mogelijkheden in dit kantoorpand. Voor de flexibele huurder zijn er Flexwerkplekken beschikbaar. Deze kun je huren voor €250,- per maand. De hiervoor benoemde huurprijzen zijn inclusief service kosten.

Een nette pantry en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Lemelerbergweg in Amsterdam krijg je de beschikking over diverse faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een panty en een eigen parkeerplek. Je zult je hier vast snel thuis voelen op kantoor. Jij als huurder krijgt de mogelijkheid om zelf je kantoorruimte in te richten. Maar het is ook mogelijk om een volledig ingerichte kantoorkamer te huren. Ga je het zelf inrichten? Dan biedt onze Officeplanner tool wellicht de juiste hulp. Hierin kun je je eigen inrichting samenstellen uit een breed en kwalitatief aanbod producten. Voor de betaling van de producten kun je kiezen uit een directe koop, huur koop of het huren van de producten. In dit kantoorpand kun je zelf een vergaderruimte inrichten. Hierdoor heb jij altijd een geschikte ruimte beschikbaar om je bijeenkomsten te organiseren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde locatie vanwege zijn gunstige ligging. Met de auto ben je binnen enkele minuten de A2 of de A9 op. Hierdoor zijn diverse grote steden snel toegankelijk, ook jouw bezoekers weten hun bestemming snel te vinden. Door middel van de buslijn aan de Laarderhoogtweg biedt ook het openbaar vervoer diverse mogelijkheden.  De bushalte ligt op loopafstand van jouw werkplek en staat in verbinding met Utrecht Centraal Station.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Lemelerweg in Amsterdam?

Ben jij enthousiast over de beschikbare huur mogelijkheden in dit kantoorpand aan de Lemelerweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder en kunnen samen met jou een bezichtiging plannen op jouw nieuwe werkplek. Dan kun jij dit prachtige aanbod met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lemerlerbergweg 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen