Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Lemerlerbergweg 37

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lemerlerbergweg 37 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 64 m2
  Huurprijs: € 1.440 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Lemelerbergweg in Amsterdam

Wil jij een comfortabele kantoorruimte huren in het prachtige kantoorpand aan de Lemelerbergweg in Amsterdam? Dit kantoorgebouw aan de Lemelerbergweg biedt momenteel zowel kantoorruimtes als flexwerkplekken in combinatie met opslagruimte v.a. 25m2! Het aanbod varieert van klein tot groot.

Het bruisende Business Center biedt in het bijzonder de faciliteiten voor het opslaan van goederen. Hierbij kun je gebruik maken van diverse services zoals, heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en goedkope busverhuur. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om gratis te parkeren op het eigen terrein!

Kantoorruimte huren

In dit kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. Je huurt de kleinste kantoorruimte met een oppervlakte van 10m2 al voor € 225,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit pand heeft een oppervlakte van 64m2 en kent een maandelijkse huurprijs van €1.440,-. De hiervoor vernoemde prijzen zijn all-in prijzen, geen extra verborgen kosten.

Servicekosten, wifi en parkeerplekken zijn inclusief en je kantoor wordt gemeubileerd ingericht!

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te koppelen om zo de benodigde oppervlakte te creëren.

We zijn flexibel in het verhuren van kantoorruimtes. Je kunt tijdens de huurperiode van je kantoorruimte en opslagruimte altijd verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte.

Een nette pantry, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Lemelerbergweg in Amsterdam, heb je van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot je werkplek. Dat is wel zo prettig wanneer jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren passeren. Jij en jouw bezoekers hebben altijd de beschikking over een parkeerplaats door het ruime aantal parkeerplekken op eigen terrein. Bij het huren van een kantoorruimte krijg je de beschikking over een nette pantry. Er is camerabewaking en digitale toegangscontrole. Daarnaast kan er een vergaderruimte ingericht worden, hierdoor heb je altijd een geschikte ruimte beschikbaar voor een meeting of bijeenkomst.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde locatie vanwege zijn gunstige ligging. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A2 of A9, hierdoor zijn diverse grote steden snel toegankelijk, ook jouw bezoekers weten hun bestemming snel te vinden. Door middel van de buslijn aan de Laarderhoogtweg biedt ook het openbaar vervoer diverse mogelijkheden. De bushalte ligt op loopafstand van jouw werkplek en staat in verbinding met Utrecht Centraal Station.

Huurprijs Opslagruimte:

25-500m2 → € 120,00 per m2 per jaar

500-1000m2 → € 95,00 per m2 per jaar

1000m2 → € 75,00 per m2 per jaar

 

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn:

3 maanden minimaal met 1 maand opzegtermijn.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lemerlerbergweg 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen